Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Luna plină (eclipsă lunară) de pe 28 noiembrie străluceşte puternic în semnul dumneavoastră natal, aducându-vă în atenţia multor persoane. Influenţa sa cea mai bună este asupra relaţiilor cu persoanele cele mai apropiate, inclusiv cu partenerul de viaţă. Invitaţi-vă perechea la o seară specială în oraş şi rezervaţi-vă timp să le spuneţi persoanelor dragi cât de importante sunt pentru dumneavoastră.

Relaţii.

Viaţa socială continuă să vă fie activă în luna aceasta, mulţumită prezenţei planetei Venus în Balanţă, casa a cincea, până pe 22 noiembrie. înainte de a începe însă orice, estimaţi preţul cu atenţie. Dacă este prea ridicat pentru bugetul dumneavoastră, fiţi pregătit să sugeraţi o alternativă. Evitaţi totuşi data de 3 noiembrie, care este la fel de nefavorabilă şi pentru întâlnirile romantice. Aveţi de asemenea grijă să evitaţi neînţelegerile la locul de muncă în apropierea datelor de 12 şi 23 noiembrie.

Bani şi succes.

Luna nouă (eclipsă solară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie, transmite energie activităţii dumneavoastră profesionale cu un potenţial care se extinde în anul 2013. Gândiţi-vă acum la felul în care puteţi profita cel mai bine de influenţa aceasta, pe măsură ce înaintaţi spre următorul an. Planeta Marte intră în Capricorn, casa a opta, pe 17 noiembrie, reamintindu-vă să întocmiţi cu atenţie bugetul pentru cheltuielile ocazionate de sărbători. Nu uitaţi de colegii de muncă – pregătiţi pentru ei mici cadouri, un ornament sau o cutiuţă cu prăjituri de casă.

Turbulenţe planetare.

Mercur, planeta care vă guvernează semnul natal, începe să călătorească retrograd pe 7 noiembrie în Săgetător, casa a şaptea. Pe 14 noiembrie revine în Scorpion, casa a şasea, înainte de a-şi relua mersul direct pe 27 noiembrie. Pot apărea încurcături şi neînţelegeri în relaţiile profesionale şi personale şi va trebui să acordaţi atenţie specială detaliilor. Confirmaţi orele, datele şi locurile pentru întâlniri şi evenimente sociale şi clarificaţi-vă gândurile înainte de a vorbi.
Zile favorabile: 2, 6, 7, 9, 11, 14, 15,24, 29

Zile nefavorabile: 3, 10, 12, 16, 18, 19, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI