Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa acasă şi toate chestiunile de natură casnică au parte de influenţe dintre cele mai bune de la planeta Venus din Fecioară, casa a patra, între 3 şi 28 octombrie. Proiectele din gospodărie vă vor atrage interesul, dar v-aţi putea angaja la mai mult decât vă ţin puterile de unul singur sau decât aţi reuşi în timpul liber, încetiniţi ritmul şi ocupaţi-vă pe rând de câte o cameră. Creativitatea vă va ajuta să folosiţi cât mai profitabil bugetul pe care vi l-aţi stabilit.

Relaţii.

Luna nouă din Balanţă, casa a cincea, de pe 15 octombrie pune accent pe viaţa socială şi pe timpul de calitate petrecut cu copiii. Planificaţi o excursie de o zi cu copiii la un muzeu sau o atracţie locală şi fiţi susţinătorul lor cel mai înfocat la evenimente sportive şi alte activităţi.

Bani şi succes.

Investiţiile pot fi profitabile în luna aceasta, totuşi este recomandabilă prudenţa în privinţa celor care nu sunt pe termen lung. Vă puteţi utiliza mai bine energia învăţând despre investiţii specifice şi planificare financiară în general. La începutul lunii octombrie veţi auzi unele laude la locul de muncă, dar aveţi grijă să nu faceţi tot felul de supoziţii spre sfârşitul lunii.

Turbulenţe planetare.

Planeta Saturn intră în Scorpion, casa a şasea, pe 5 octombrie. Tranzitul acesta semnifică o muncă susţinută, dar recunoaştere limitată. Dacă în calea dumneavoastră apare o promovare, gândiţi-vă cu atenţie. S-ar putea să fie o ascensiune reală sau nu. Aţi putea fi nevoit să lucraţi mai mult timp, reducându-vă astfel salariul orar. Veţi începe să pricepeţi ce aduce acest tranzit în viaţa dumneavoastră în preajma datei de 29 octombrie, cu Luna plină în Taur, care vă sfătuieşte să echilibraţi activitatea profesională cu timpul dedicat dumneavoastră şi familiei.
Zile favorabile: 5, 6, 10, 18, 22, 27, 28

Zile nefavorabile: 4, 7, 9, 11, 14, 20, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI