Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Leu- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Rac Lunar

Vă consolidaţi poziţia profesională şi vreţi să mai urcaţi o treaptă pe scara socială. Patru planete rezonează cu Mijlocul Cerului: Venus, Marte, Mercur şi Jupiter. Venus îi susţine pe artiştii zodiei, Jupiter pe cei ce activează în justiţie. Marte promovează militarii, dă de lucru chirurgilor şi stomatologilor. Mercur îi ajută pe maeştrii cuvintelor Jurnalişti, scriitori etc.), pe nativii din comerţ, turism. Vă vor fi recunoscute meritele, veţi fi premiaţi, promovaţi.
Reperele succesului
Zile favorabile: 22,27 mai, 7,11, 20 iunie
Zile dificile: 25 mai, 2,9,15 iunie
Interese prioritare: libertate, prieteni, idei, familie
Talismanul lunii: citrin
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Dedicaţi cît mai mult timp întîlnirilor romantice. Aveţi tot felul de alte treburi, dar totuşi rezervaţi timp şi pentru întîlniri. Pe 22 mai puteţi discuta despre perspectivele vieţii în doi, dar pe 23 mai e mai bine să nu abordaţi teme serioase. Pe 24 mai începe din nou o perioadă luminoasă în relaţie. Ziua de 25 mai e favorabilă vieţii intime. Pe 26 mai relaţiile sexuale pot deveni motiv de neînţelegeri. Pe 28-29 mai stabiliţi contacte spirituale. Între 1 şi 10 iunie. La începutul decadei gîndiţi-vă bine dacă n-ar fi momentul să uitaţi de stilul independent de viaţă cu care v-aţi obişnuit şi să vă lăsaţi cu totul în voia iubirii. Şi va fi foarte bine dacă o faceţi în ziua eclipsei de Soare, pe 2 iunie. Pe 6-7 iunie aveţi şanse mari să vă fermecaţi iubitul, între 11 şi 21 iunie. 12-13 iunie sînt zile foarte potrivite pentru a face planuri pentru viaţa în doi, a căuta un apartament nou sau a redecora interiorul. Pe 14 iunie pot apărea tensiuni: amînaţi întîlnirea pentru ziua următoare sau fiţi foarte reţinută. Pe 15 iunie va avea loc eclipsa de Lună, după care veţi decide ce e mai bine, să iubiţi sau să fiţi iubită, şi nu vor mai apărea îndoieli pe această temă. Pe 19-20 iunie încheiaţi fără ezitare contracte, depuneţi actele la starea civilă, analizaţi viaţa în doi. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Întîlnirea e bine să aibă o tentă instructivă – vizitaţi locuri interesante, obiective turistice. Nu e necesar să plecaţi prea departe, puteţi colinda prin locuri frumoase din oraşul dvs.

Familie

O lună caracterizată prin stabilitate în cercul familiei, totul merge după plan şi nu se întrevăd probleme. Cel mai important lucru în această perioadă şi în special după 15 iunie e să acordaţi mult timp şi atenţie copiilor. Nu aveţi încă unul? Se apropie o perioadă bună pentru concepţie. Deosebit de importantă pentru copii este acum dezvoltarea creativităţii – jocuri, lecturi potrivite vîrstei lor. Pe cei mai mari susţineţi-i în hobby-urile lor, iar comunicarea trebuie să aibă loc neapărat de la egal la egal. Aveţi o familie numeroasă şi doriţi de multă vreme să vă întîlniţi cu părinţii şi alte rude? În acest scop sînt potrivite zilele de 12-13 iunie. Aceste contacte pot fi prelungite pînă pe 15.
Sănătate şi energie
Pot apărea dezechilibre energetice. Pe de o parte, aveţi prea multă energie, pe de alta, ea trebuie consumată imediat. Pentru a reface armonia, puteţi apela la sporturi care întăresc organismul în general, iar dacă aveţi prea multă energie, mergeţi la fitness. Foarte utile pot fi şi exerciţiile de yoga sau qigong. E important să nu exageraţi cu efortul pe 17 iunie şi să vă protejaţi, deoarece e o zi în care sunt posibile diverse probleme de sănătate. ALIMENTUL LUNII. Prunele – sunt fructe bogate în vitamine şi antioxidanţi.
Timp liber
Fiţi precaută în timpul călătoriilor lungi. Pot apărea situaţii neprevăzute legate de bilete sau de transport. Nu e recomandabil să porniţi la drum pe 27-28 mai. Pe 29 mai astrele vor fi mai binevoitoare, aşa că puteţi să plecaţi în concediu în această zi. Cea mai bună relaxare este schimbarea de activitate, încercaţi să vă detaşaţi: aveţi mult de lucru şi trebuie să duceţi totul la bun sfîrşit. Abordaţi cu creativitate activităţile de rutină şi ele vor deveni mai atrăgătoare. Pe 4-5 iunie e bine să vă retrageri în singurătate. Prima din aceste zile va fi dificilă sub aspect emoţional, iar cea de-a doua vă va bucura: veţi găsi o sursă de energie şi vă veţi linişti. SURSA DE ENERGIE. Hipodromul, cazinoul sau orice alt loc unde vă puteţi încerca norocul.
Bani şi carieră
O lună importantă pentru cariera dvs., veţi avea mult de lucru. Încă din primele zile vă aşteaptă dezbateri, e posibilă o deplasare în interes de serviciu ori puteţi începe un curs de perfecţionare. În colectiv relaţiile sînt dificile, veţi consuma multă energie pentru a controla situaţia şi a nu provoca un conflict. Pe 30-31 mai va avea loc o discuţie importantă cu şefii. Atenţie ce şi cum spuneţi! De pe 5 iunie apar perspective pentru o posibilă avansare: nu refuzaţi oferta. În situaţia financiară nu apar probleme. Pentru cumpărături 8 iunie e o zi potrivită. Dar pe 9 nu faceţi cumpărături neplanificate. ACHIZIŢIA LUNII. Un laptop, un stick, căşti sau orice altă componentă pentru computerul dvs.
Cheia succesului
De succes vor fi începuturile legate de carieră, aşa că nu vă temeţi de nimic. Acum puteţi ridica pretenţii: trimiteţi CV-uri, mergeţi la interviuri, arătaţi că sunteţi un specialist de mare clasă.

.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI