Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Atât Marte, cât şi Mercur îşi reiau mersul direct pe 14, respectiv 4 aprilie în casele a doua şi a opta, ale banilor. Acesta este un lucru pozitiv, iar recentele probleme financiare vor începe treptat să se îmbunătăţească în următoarele săptămâni. Luna plină din Balanţă, de pe 6 aprilie, iuţeşte ritmul zilnic, evidenţiindu-vă casa a treia. Este de asemenea un moment bun pentru o „evadare” pe timpul weekendului sau pentru o excursie de o zi, totuşi evitaţi data de 15 aprilie. întâlnirile şi convorbirile telefonice importante vor fi mai eficiente în jurul datei de 17 aprilie, după ce planeta Mercur intră în Berbec, casa a noua.

Relaţii.

Primele zile după 3 aprilie, data când planeta Venus intră în Gemeni, casa a unsprezecea, ar putea aduce dificultăţi cu un prieten. După aceea, viaţa dumneavoastră socială va căpăta un impuls din partea acestei planete benefice aflate în sectorul prieteniei. Completaţi-vă agenda cu date pentru prânzuri şi cine, mai ales cele la care puteţi face noi cunoştinţe. Dacă există suficient interes, organizaţi un eveniment cu colegii după orele de program.

Bani şi succes.

Luna nouă din Taur, de pe 21 aprilie, poate aduce evoluţii pozitive în carieră, printre care o creştere salarială sau a statutului profesional. Fiţi totuşi atent în săptămâna care urmează despre ce şi cui spuneţi. Ar putea apărea o luptă pentru putere cu un coleg, posibil din cauza invidiei cauzate de succesul dumneavoastră. Vorbiţi puţin.

Turbulenţe planetare.

Până ce planetele Marte şi Mercur pornesc în sens direct pe 14, respectiv 4 aprilie în casele a doua şi a opta, ale banilor, veţi avea unele obstacole suplimentare de depăşit, aşa încât monitorizaţi cu atenţie cheltuielile şi bugetul. Amânaţi o ieşire în oraş în prima săptămână a lunii. S-ar putea să fie mult mai costisitoare decât aţi anticipat.
Zile favorabile: 1, 2, 10, 14, 17, 19, 22, 25,28, 29

Zile nefavorabile: 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

1 Comentriu to “Lunar Leu Aprilie 2012”

  1. Ioana says:

    este foarte adevarat ce pune doamna Urania. Îi mulţumesc foarte mult.Cu deosebită consideraţie, Ioana Chiriţă

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI