Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2013

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Aveţi nevoie de o vacanţă? Planificaţi-o în jurul Lunii Noi de pe 10 aprilie din Berbec, casa a noua. Nu vă grăbiţi şi căutaţi cea mai convenabilă variantă, deoarece o alegere rapidă ar putea fi costisitoare. Energia lunară mai favorizează şi studiul, aşa că luaţi în considerare o excursie într-un sit istoric sau un curs online care vă poate ajuta în carieră.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile cu colegii de serviciu beneficiază după data de 15 de intrarea lui Venus în Taur, casa a zecea. Deoarece vă aflaţi în lumina reflectoarelor, este momentul să atrageţi atenţia celor care vă pot ajuta să avansaţi în carieră. însă e bine să fiţi precaut după ce, pe 20 aprilie, Marte intră şi el în aceeaşi zodie, deoarece , aţi putea fi perceput doar în calitate de concurent. Temperaţi-vă ambiţiile, cel puţin în exterior, şi fiţi prieten cu toată lumea.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Până pe 13, prezenţa lui Mercur în Peşti, casa a opta, vă ajută să vă ocupaţi de problemele financiare ale gospodăriei. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul şi puteţi discuta şi decide la unison tot ce este legat de buget, economii, investiţii şi obiective financiare pe termen lung. De asemenea, utilizaţi această perioadă pentru a organiza evidenţele financiare, păstrându-le pe cele necesare şi scăpând de cele de care nu mai aveţi nevoie.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Luna Plină (eclipsă lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a patra, poate genera conflicte familiale legate de un părinte, schimbarea domiciliului sau timp îndelungat petrecut la serviciu. Străduiţi-vă pentru a obţine echilibru, cooperare şi sprijin. Fiţi pregătit să daţi mai mult decât primiţi şi trăiţi conform responsabilităţilor asumate, fără să faceţi rabat de la valori şi morală.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,3,5,14,15,19,20,24
Zile nefavorabile: 2,4,9,11,16,21,23,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI