Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / August 2012

Avantaje planetare.

Luna august se referă în totalitate la dumneavoastră. Scăldaţi-vă în luminile rampei unde vă plasează Luna nouă din Leu, de pe 17 august. Veţi avea multe ocazii de a socializa şi a vă întâlni cu prietenii, mulţumită aspectelor planetare benefice în cea mai mare parte a lunii august.

Relaţii.

Relaţiile strălucesc în timpul primei faze de Lună plină din luna aceasta, în Vărsător, casa a şaptea, de pe 2 august. Ba mai mult, aceasta este o influenţă norocoasă care v-ar putea pune în legătură cu o persoană valoroasă pentru lărgirea reţelei dumneavoastră de contacte sau cu o nouă relaţie sentimentală. Oricare dintre ele ar putea sosi prin intermediul unui prieten la câteva zile după Luna plină, aşa încât plănuiţi din timp să socializaţi cu prietenii în primul weekend al lunii. Este recomandabil de asemenea să rezervaţi câteva seri pentru partenerul de viaţă. Răsfăţaţi-vă niţel iubirea.

Bani şi succes.

Chestiunile băneşti capătă un impuls de pe urma Lunii pline din Peşti, casa a opta, de pe 31 august, şi dumneavoastră sau partenerul de viaţă aţi putea beneficia de o creştere salarială în următoarele două săptămâni. în acelaşi timp însă poate fi necesar să faceţi un împrumut. într-un asemenea caz, nu vă grăbiţi, efectuaţi o cercetare a pieţei şi interesaţi-vă care sunt cele mai bune rate şi cea mai bună ofertă pentru o achiziţie majoră. Un prieten vă poate fi de ajutor în această privinţă, totuşi fiţi precaut în privinţa făgăduielilor grandioase, care pot eşua lamentabil.

Turbulenţe planetare.

Viaţa este mai relaxantă în această lună decât a fost în ultima perioadă. Profitaţi de acalmie pentru a vă bucura de distracţia estivală. Dacă aveţi vacanţă, gândiţi-vă dacă n-ar fi mai bine să rămâneţi acasă. Aspectele planetare continuă să avertizeze împotriva călătoriilor, care sunt predispuse la întârzieri în primele două săptămâni din august, iar vehiculul dumneavoastră sau un echipament casnic ar putea necesita reparaţii luna aceasta. Dacă aveţi nevoie de o înlocuire, încercaţi să aşteptaţi până după ce planeta Mercur îşi reia mersul direct pe 8 august.
Zile favorabile: 2, 11, 15,1 6, 17, 25,29

Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 20, 21, 26, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI