Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Universul vă aduce un cadou în luna aceasta: Luna plină din Rac, casa a douăsprezecea, a reînnoirii de sine, de pe 9 ianuarie. Ascultaţi-vă mintea şi corpul când vă încurajează să echilibraţi zilele de muncă frenetică cu timpul petrecut de unul singur sau cu orele liniştite de seară într-o companie plăcută. Faceţi-vă provizii de cărţi şi casete video ori DVD-uri, puneţi-vă pijamaua şi leneviţi. Genul acesta de activităţi şi somnul vă vor ajuta de asemenea să evitaţi o gripă sau o răceală.

Relaţii.

Relaţiile personale beneficiază de pe urma Lunii noi din Vărsător, casa a şaptea, de pe 23 ianuarie, şi a planetei Venus în acelaşi semn până pe 14 ianuarie. Influenţa aceasta este mai cu seamă pozitivă pentru cupluri, care vor fi pe aceeaşi lungime de undă. Planificaţi o seară romantică pentru data de 13 ianuarie, când Venus se întâlneşte cu Neptun în Vărsător. în luna aceasta unii Lei duc o relaţie sentimentală la nivelul următor, iar alţii anunţă o logodnă.

Bani şi succes.

întocmirea bugetului şi economiile trebuie să fie priorităţile dumneavoastră când planeta Marte călătoreşte în sens aparent retrograd prin Fecioară, casa a doua, între 24 ianuarie şi 14 aprilie. Verificaţi cu atenţie ca toate facturile să fie plătite la timp; deschideţi extrasele de cont când sosesc şi examinaţi-le în căutare de erori; încercaţi să evitaţi achiziţiile majore, noile împrumuturi şi deciziile financiare. Aveţi de asemenea grijă să vă protejaţi valorile când ieşiţi în locuri publice.

Turbulenţe planetare.

în luna aceasta viaţa profesională vă va fi uneori frenetică şi încordată, iar aspecte planetare dificile, care implică prezenţa Soarelui şi a lui Mercur în Capricorn, casa a şasea, au potenţialul de a declanşa conflicte şi controverse. Fiţi atent la cei care manifestă tendinţe de control şi aşteptaţi-vă la schimbări de condiţii şi la decizii întârziate. Evitaţi întâlnirile şi discuţiile importante în a treia săptămână din ianuarie.
Zile favorabile: 2, 3, 5, 10, 13, 15, 23, 28

Zile nefavorabile: 8,11,12,14,20,21

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI