Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2012

Avantaje planetare.

Universul vă aduce o modalitate de relaxare prin Luna plină (eclipsă lunară) din Săgetător, casa a cincea, a creativităţii, timpului liber şi distracţiilor, de pe 4 iunie. Planificaţi activităţi în familie, vizionaţi un eveniment sportiv, duceţi-vă copiii la un parc de distracţii sau petreceţi ziua într-un loc de destindere din apropiere. Rezervaţi-vă timp pentru dumneavoastră şi interesele personale, ca şi pentru petrecerea unor momente romantice alături de partenerul de viaţă.

Relaţii.

Planeta Jupiter intră în Gemeni, casa a unsprezecea, pe 11 iunie, marcând începutul unui an în care accentul se va pune pe prietenii, grupuri şi organizaţii. Startul este de data aceasta forţat din cauza Lunii noi aflate în acelaşi semn, de pe 19 iunie. Faceţi din timp planuri pentru o viaţă socială activă, întâlniţi-vă cu prieteni şi participaţi la evenimente. Vă puteţi lărgi cercul printr-o organizaţie profesională sau comunitară, unde puteţi fi ales într-un post de conducere.

Bani şi succes.

Planeta Marte continuă să avanseze în Fecioară, casa a doua, a veniturilor şi cheltuielilor. Reamintiţi-vă de bugetul planificat în jurul datei de 5 iunie, deoarece veţi fi ispitit să cheltuiţi, iar în apropiere de 21 iunie prevedeţi timp pentru a organiza şi fişa informaţii financiare importante. Distrugeţi-le pe cele de care nu mai aveţi nevoie.

Turbulenţe planetare.

Planetele Uranus în Berbec şi Pluton în Capricorn sunt în cuadratură luna aceasta, indicând tensiuni în casele a noua şi a şasea. Dacă este posibil, evitaţi călătoriile şi mergeţi cu un şofer atunci când participaţi la diferite evenimente. Aspectul acesta poate de asemenea declanşa dificultăţi cu un coleg sau cu un şef în jurul datei de 11 iunie. Fiţi precaut în privinţa celor ce spuneţi şi faceţi. Nu vă riscaţi slujba. în acelaşi timp, acţiunile juridice personale nu vor avea probabil sorţi de izbândă.
Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI