Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Mai 2012

Avantaje planetare.

Aşteptaţi-vă să fiţi tras în două direcţii – cariera şi familia – când Luna plină din Scorpion, de pe 6 mai, aduce în centrul atenţiei casa a patra. Cu energiile solară şi jupiteriană fuzionând în Taur, casa a zecea, la momentul respectiv, veţi dori să fiţi simultan în ambele locuri. Echilibraţi-vă timpul pentru a putea profita din ambele direcţii, care vor fi la apogeu în luna aceasta.

Relaţii.

Luna nouă (eclipsă solară) din Gemeni, de pe 21 mai, are un potenţial ridicat de a conferi energie vieţii sociale. Poate să nu fie atât de activă pe cât vă place, din cauza planetei Venus retrograde, dar tot veţi beneficia de oportunităţi ample de a vă întâlni cu prietenii şi a participa la evenimente sociale. Proiectele de echipă aflate în desfăşurare şi implicarea dumneavoastră într-o organizaţie beneficiază de asemenea de pe urma acestei Luni noi. Dacă vi se cere, acceptaţi un post de conducere sau oferiţi-vă voluntar pentru unul.

Bani şi succes.

Pe măsură ce planeta Mercur avansează în Taur între 10 şi 24 mai, veţi beneficia de multe şanse de a vă demonstra talentele decizionale. Fiţi atent în această privinţă şi profitaţi de fiecare hotărâre în parte. De asemenea, fiţi primul care se oferă voluntar, dacă aveţi ocazia de a face o prezentare ori de a organiza un proiect de echipă la locul de muncă. Ţintiţi către o promovare? Acţionaţi imediat! Şansele vă sunt favorabile.

Turbulenţe planetare.

Cu planeta Venus retrogradă după 16 mai în Gemeni, casa a unsprezecea, ar trebui să vă luaţi precauţii de a vă proteja lucrurile valoroase când ieşiţi în oraş. Asiguraţi-vă de asemenea de confirmarea locurilor, datelor şi orelor, pentru a nu rata distracţia. O persoană pe care o veţi cunoaşte în timpul perioadei retrograde – 16 mai-28 iunie – va reapărea în luna iulie. Nu uitaţi asta, dacă credeţi că aţi ratat o ocazie de a stabili legătura cu cineva interesant, care prezintă potenţialul unei relaţii sentimentale sau al unui factor util în extinderea reţelei de contacte.
Zile favorabile: 4, 8, 11, 12, 17, 20, 22,26,31

Zile nefavorabile: 3, 7, 9, 13, 16, 21, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI