Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2012

Avantaje planetare.

Luna nouă din Berbec, de pe 22 martie, aduce în centrul atenţiei casa a noua. Imboldul de a călători poate fi puternic, dar amânaţi-l dacă puteţi. Cu planeta Mercur în mers aparent retrograd în această zodie, călătoriile şi planificarea lor sunt predispuse la încurcături, modificări şi întârzieri. Dacă aveţi nevoie totuşi de o schimbare de decor, optaţi pentru cea mai bună soluţie alternativă: exploraţi oraşul în care locuiţi sau petreceţi weekendul într-o staţiune din apropiere.

Relaţii.

în luna aceasta relaţiile au parte de obişnuitele suişuri şi coborâşuri. Comunicarea cu rudele (inclusiv cu cele prin alianţă) şi cu vecinii poate fi dificilă, dar cea asociată activităţii profesionale va fi în general pozitivă. Veşti neaşteptate pot veni la începutul lunii martie.

Bani şi succes.

în ciuda potenţialelor dificultăţi financiare de luna aceasta, puteţi obţine o creştere salarială după ce planeta Venus intră în Taur, casa a zecea, pe 5 martie. A doua săptămână completă din martie este momentul cel mai probabil, totuşi poate să existe şi o întârziere înainte de a o vedea concretizată pe un cec. Achiziţiile majore nu sunt recomandate în luna aceasta, când planeta Marte este tot în mers retrograd în Fecioară, casa a doua.

Turbulenţe planetare.

Chestiunile băneşti sunt din nou în centrul atenţiei în luna aceasta: pot da naştere unor probleme şi necesită multă atenţie. Acţiunile financiare începute sub Luna nouă din 21 februarie vor continua să evolueze lent, cu întârzieri cauzate de nehotărâri. Motivul principal îl constituie planeta Mercur, care intră în mers retrograd în Berbec pe 12 martie, iar apoi se retrage în Peşti, casa a opta, pe 22 martie. Aveţi grijă de lucrurile valoroase şi fiţi prudent în privinţa locurilor unde utilizaţi cârduri de debit şi de credit. Asiguraţi-vă de asemenea că facturile sunt achitate la timp şi amânaţi solicitarea unui împrumut până la sfârşitul lunii aprilie sau până în mai. La începutul lunii martie, verificaţi-vă balanţa contului bancar ca să nu prezinte erori.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 14, 18, 19, 21, 23, 25, 26, 28

Zile nefavorabile 3,4,9,13,15,20,24,27,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI