Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Deşi planeta Mercur este în mers aparent retrograd până pe 27 noiembrie, viaţa de familie va fi pozitivă în săptămânile de după Luna nouă din Scorpion, de pe 13 noiembrie. Şi va fi chiar mai bine, după ce planeta Venus intră în Scorpion pe 22 noiembrie. Creaţi amintiri plăcute pe măsură ce intraţi în sezonul sărbătorilor. Aţi putea să invitaţi câţiva prieteni la cină în jurul datei de 24 noiembrie.

Relaţii.

Luna plină din Gemeni, casa a unsprezecea, de pe 28 noiembrie, este ideală pentru prietenie şi evenimente sociale, până târziu în luna decembrie. Anterior, prezenţa planetei Marte în Săgetător până pe 17 noiembrie va declanşa aceeaşi reacţie. O dată în plus, puteţi avea însă parte de probleme din partea colegilor, deoarece Venus în Balanţă, casa a treia, intră în conflict cu alte planete. Vestea bună este că orice incidente vor fi mai puţin intense decât au fost mai devreme în cursul anului.

Bani şi succes.

Aşteptaţi-vă la creşterea vitezei la serviciu după ce planeta Marte intră în Capricorn, casa a şasea, pe 17 noiembrie. în-cercaţi totuşi să nu cereţi prea multe de la dumneavoastră sau de la alţii, mai ales în ultima săptămână din noiembrie. O abordare mai calmă va oferi rezultate mai bune.

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur îşi începe perioada re-trogradă în Săgetător, casa a cincea, pe 7 noiembrie. Se retrage după aceea în Scorpion, casa a patra, pe 14 noiembrie, înainte de a-şi relua mişcarea directă pe 27 noiembrie. Va fi nevoie să vă luaţi precauţiile obişnuite privind încurcăturile şi neînţelegerile, mai ales în privinţa evenimentelor sociale şi a activităţilor în familie. De asemenea, amâ-naţi orice fel de reparaţii casnice şi achiziţii, cu excepţia celor abso¬lut necesare. Odată cu luna decembrie, probabil că vă veţi schimba opinia în privinţa decorărilor şi accesoriilor. Planeta Mercur poate îngreuna de asemenea sincronizarea programelor membrilor fami¬liei. Fiţi flexibil, cedând dacă este cazul – cu zâmbetul pe faţă.
ZILE FAVORABILE: 2, 6, 7, 9, 11, 14, 15, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI