Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Deşi condiţiile nu sunt ideale pentru călătorii pe distanţe mari, gândiţi-vă să petreceţi un weekend în afara localităţii în preajma zilei cu Lună nouă din Balanţă, casa a treia, de pe 15 octombrie. Pe lângă faptul că va aduce o plăcută schimbare de ritm, o destinaţie apropiată va oferi un decor înviorător care să vă împrospăteze spiritul. Luaţi-vă toată familia sau optaţi pentru numai câteva zile romantice în doi.

Relaţii.

Umpleţi-vă timpul liber cu divertisment, întâlnind prieteni, ocupându-vă de hobby-uri şi de multe altele, în timp ce planeta Marte tranzitează Săgetătorul, casa a cincea, între 7 octombrie şi 17 noiembrie. Fiţi totuşi pregătit pentru câteva surprize din partea copiilor, pe lângă rugăminţile lor pentru o jucărie sau un gadget nou. Răsfaţaţii, dar nu prea mult. Menţineţi un buget echilibrat. Marte vă poate motiva de asemenea să participaţi la un program de exerciţii fizice, dar luaţi-o încetişor.

Bani şi succes.

Finanţele beneficiază în continuare de influenţe pozitive, mulţumită prezenţei planetei Venus în Fecioară, casa a doua, între 3 şi 28 octombrie. Evitaţi totuşi shoppingul în primele zile ale lunii, deoarece veţi găsi greu ceea ce doriţi. Cariera vă captează atenţia în luna aceasta, iar Luna plină din Taur, casa a zecea, de pe 29 octombrie, îşi va. continua influenţa şi în luna noiembrie. Veţi avea totuşi tendinţa de a exagera cu munca. încercaţi să găsiţi un echilibru.

Turbulenţe planetare.

Pe 5 octombrie, planeta Saturn intră în Scorpion, semnul pe care-l va tranzita în următorii doi ani şi jumătate. Pe măsură ce avansează prin casa a patra, vă puteţi schimba locuinţa sau puteţi începe un proiect major de renovare a casei. Amânaţi totuşi orice idei privind o afacere care să se deruleze de acasă, deoarece condiţiile n-o vor favoriza cel puţin încă vreo câţiva ani. S-ar putea de asemenea să constataţi că este necesar să gestionaţi afacerile unei rude vârstnice ori să vă implicaţi mai mult în viaţa părinţilor.
Zile favorabile: 5, 6, 10, 13, 18, 22,28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Ocotombrie 2012

1 Comentriu to “Lunar Leu Octombrie 2012”

  1. rosu Maria says:

    Îmi place.O parte din ceea ce este scris acolo se adeverește uneori.Mulțumesc că ne mai și avertizează câteodată.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI