Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Pesti 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Pesti- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Pesti Lunar

Neptun vă dă apă la moară! Înotaţi în apă limpede, destinul vă favorizează, dar fiţi cu băgare de seamă, căci nici nu veţi simţi cînd cineva vă va goli buzunarele. Planul astral anunţă pierderi de bani, semnarea de contracte riscante, uneltiri legate de banii dvs. Doar o idee genială vă poate aduce un cîştig mare, neaşteptat. Nu rataţi un astfel de moment! Nu este o perioadă de învestit, ci una în care, cu abilitate, puteţi să faceţi bani din orice.
Reperele succesului
Zile favorabile: 29 mai, 3,12,16 iunie
Zile dificile: 24 mai, 1, 8,14 iunie
Interese prioritare: carieră, viaţă intimă, călătorii
Talismanul lunii, aventurin
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Comunicarea cu iubitul va fi armonioasă. Faceţi în aşa fel încît această perioadă să vă rămînă pentru multă vreme întipărită în memorie. 25 mai este o zi favorabilă pentru întîlniri. Pe 30-31 mai vor fi multe discuţii, între patru ochi şi la telefon. E o ocazie foarte bună să soluţionaţi problemele, dar trebuie să vă controlaţi reacţiile, între 1 şi 10 iunie. De dvs. depinde cum va evolua relaţia. Pe 4 iunie manifestaţi-vă sentimentele cu grijă, ziua este nepotrivită pentru întîlniri. Pe 5 iunie vă aşteaptă o seară minunată, plină de iubire. Pe 8 iunie discutaţi cu iubitul pe teme serioase, de exemplu, despre cînd ar fi bine să vă mutaţi împreună. Pe 9 iunie e de preferat să evitaţi acest gen de subiecte. Pe 10 iunie sînt posibile nemulţumiri legate de viaţa intimă, înarmaţi-vă cu răbdare, între 11 şi 21 iunie. E important să discutaţi mai mult cu iubitul pe teme importante pentru amîndoi. 11 iunie este o zi favorabilă pentru relaţii sexuale. Pe 12-13 iunie acordaţi mai multă atenţie apropierii sufleteşti, puteţi citi împreună o carte interesantă, puteţi discuta despre valorile eterne. Pe 17 iunie veţi simţi o dorinţă puternică de libertate, dar nu e cazul să o transformaţi în motiv de conflict. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Din păcate, nu veţi prea reuşi să vă relaxaţi, pentru că de multă vreme trebuie să discutaţi despre problemele stringente. Atmosfera întîlnirii trebuie să fie calmă, simplă. Pregătiţi ceva bunătăţi şi o sticlă de vin bun.

Nu acordaţi acum prea mult timp şi energie problemelor domestice – sunt mai importante cariera, viaţa socială, scopurile personale. Dar trebuie să finalizaţi mai întîi tot ceea ce aţi început şi a rămas neterminat. În ziua eclipsei de Soare din 2 iunie gîndiţi-vă ce relaţii păstraţi şi de ce trebuie să vă debarasaţi. Acest lucru e valabil şi pentru obiecte: aruncaţi toate lucrurile de care nu mai aveţi nevoie. Zilele de 1-3 iunie dedicaţi-le curăţeniei generale. Este foarte important să stabiliţi pînă la urmă relaţii bune cu cei dragi. Dacă doriţi să plecaţi de acasă în căutarea fericirii, decizia trebuie luată în perioada 2-14 iunie, între cele două eclipse. Şi aplicaţi totul în viaţă cu multă îndrăzneală.

Sănătate şi energie

Starea dvs. de sănătate e foarte bună. Dar trebuie să depuneţi eforturi pentru ca lucrurile să rămînă la fel. Respectaţi orele de somn, o alimentaţie sănătoasă, faceţi sport – toate acestea vă ajută să vă întăriţi organismul. Zile potrivite pentru a începe „o viaţă nouă” sînt 6 şi 7 iunie. Pe 15 iunie, ziua eclipsei de Lună, renunţaţi fără păreri de rău la obiceiurile nocive. Starea psihică depinde de comunicarea cu cei din jur, care va fi, bineînţeles, pozitivă.
ALIMENTUL LUNII. Castraveţii – o sursă de vitamine şi un produs cosmetic excelent.

Timp liber

Vă veţi relaxa excelent în timpul excursiilor scurte şi foarte plăcute prin oraşele vecine sau undeva în natură. Nu faceţi economie de timp şi de energie cînd e vorba despre călătorii, vor fi foarte interesante. Zilele de 22-23 mai merită să le petreceri în singurătate, pentru a vă reface echilibrul sufletesc. Pe 30-31 mai puteţi începe să frecventaţi un curs pe teme pe care le consideraţi interesante. Iar după 6 iunie veţi avea şi mai multe posibilităţi să aflaţi lucruri noi, datorită cunoştinţelor şi relaţiilor pe care le aveţi deja. Călătoriile îndepărtate sînt totuşi posibile, cele mai potrivite zile pentru începutul acestora sînt 12-13 iunie. Dacă veţi dori să vă distraţi sau să aplicaţi o idee creativă, ziua cea mai potrivită este 5 iunie.
SURSA DE ENERGIE. O fîntînă arteziană mare, din piaţa centrală a unui oraş.

Bani şi carieră

Situaţia materială nu se modifică şi e puţin probabil că planurile pe termen lung să se împlinească. Insă oferte de muncă pot veni pînă pe 6 iunie şi e important să le analizaţi cu mare atenţie pe toate. În profesie au loc schimbări importante, mai ales după eclipsa de Lună din 15 iunie – schimbarea locului de muncă ori a funcţiei, mai multe responsabilităţi, aşa că, dacă vor exista oferte serioase, acceptaţi! Pe 6-7 iunie veţi reuşi să finalizaţi activităţile cotidiene deja începute şi să stabiliţi relaţii bune cu colegii.
ACHIZIŢIA LUNII. Un costum de baie în culori vii.

Cheia succesului
Succesul vă aşteaptă în tot ce e legat de comunicare şi de căpătarea de noi cunoştinţe. Dacă studiaţi, împrejurările vor fi în favoarea dvs. pe toate planurile. Veţi primi toate informaţiile de care aveţi nevoie la timpul potrivit, e suficient să doriţi.

Horoscop Urania Lunar-Pesti 21 Aprilie – 20 Mai 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI