Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Pesti 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Veşti bune! Intrarea Soarelui în Rac deschide porţile iubirii. Se materializează un vis. Mercur creează punţi de complicitate verbală şi non-verbală cu persoana iubită. Vă înţelegeţi din priviri. Venus vă sporeşte confortul locuinţei. Afecţiune primiţi şi de la mama ori de la cea care vă susţine că o mamă, indiferent de vârstă. Lilith în opoziţie cu Saturn predispune la izolare din cauze pecuniare. Dar o plimbare în parc cu iubitul nu costă nimic
Reperele succesului
Zile favorabile: 26 iunie, 1, 9,14 iulie
Zile dificile: 28 iunie, 5,11,18 iulie
Interese prioritare: cămin, creativitate, călătorii
Talismanul lunii: amazonit
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. Această decadă o veţi ţine minte că pe o perioadă de întâlniri romantice şi de petrecere plăcută a timpului liber. Pe 22 iunie veţi fi comunica intens cu iubitul. Pe 26-27 iunie vă vor bucura discuţiile lungi la telefon sau la o cafenea, pe o terasă. Pe 29-30 iunie veţi simţi că o etapă nouă în relaţia de iubire, una deosebit de promiţătoare, este foarte aproape.
Între I şi 10 iulie. Eclipsa de Soare din 1 iulie va face sfera intimă a vieţii dvs. şi mai importantă. Pe Peştii singuri îi aşteaptă o cunoştinţă care le va influenţa evenimentele viitoare din viaţă. Sau e posibil ca în relaţia cu vechiul partener să înceapă o nouă fază. Sub influenţa lui Venus, de pe 4 iulie vă veţi cufunda cu totul în iubire. Ziua de 6 iulie dedicaţi-o discutării unor probleme serioase. Viaţa intimă nu va fi însă prea armonioasă, în special pe 7-8 iulie, între 11 şi 22 iulie. Veţi dori să petreceri mai mult timp împreună şi acest lucru vă ajută să vă înţelegeţi mai bine. Pe 15 iulie sunt posibile unele dificultăţi – dorinţa de dragoste şi cea de libertate e greu să fie realizate în acelaşi timp. Nu e cazul să alegeţi ceva anume. Încercaţi să le îmbinaţi, de exemplu, fiecare se ocupă de treburile sale, iar seara vă întâlniţi din nou. Pe 17-20 iulie relaţia va fi deosebit de luminoasă, veţi simţi o apropiere spirituală. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Oriunde ar avea loc întâlnirea, important este ca în jur să domnească o atmosferă emoţională caldă şi armonioasă. Lumina blândă şi muzică liniştită, mâncarea gustoasă şi un pahar de vin bun vă ajută să vă relaxaţi şi să vă manifestaţi cele mai tandre sentimente.

Familie

În primele zile ale lunii zodiacale vă veţi ocupa activ de treburile casei sau de amenajarea grădinii. Veţi avea parte de reuşită în special pe 29-30 iunie. E momentul potrivit pentru a scăpa de vechituri şi a vă face cuibul confortabil. Dacă trebuie să puneţi punctul pe i în relaţia cu rudele, o puteţi face pe 30 iunie – lămuriţi ce a rămas nespus şi eliberaţi-vă de obligaţiile inutile. Eclipsa de Soare de pe 1 iulie va solicita din partea dvs. o abordare şi mai serioasă a educaţiei copilului. Gândiţi-vă la ceea ce are nevoie în momentul de faţă şi ajutaţi-l.
Sănătate şi energie
Pentru a vă simţi perfect aveţi nevoie de mai multă odihnă şi de mai multe emoţii pozitive. Pe 3-4 iulie e posibilă o uşoară indispoziţie. Pentru a reveni la normal, evitaţi suprasolicitările acasă şi la serviciu. Vă puteţi întări organismul prin înot sau un alt sport ori plimbări îndelungate în aer liber. ALIMENTUL LUNII. Mierea – în special cea în faguri – este un izvor de sănătate şi de tinereţe.
Timp liber
În perioada Racului vă ajută să vă refaceri forţele călătoriile scurte – la mare, în locuri interesante din oraşe apropiate. Nu staţi acasă, încercaţi să vedeţi în fiecare zi ceva nou. 26 iunie este o zi bună pentru o astfel de călătorie. Planificaţi-vă cu curaj călătoriile în ţările îndepărtate, ele vor fi de asemenea încununate de succes. Alegeţi orice direcţie, în special pe cea la care visaţi de mult. Totuşi, ţineţi minte: vara e mai potrivit un sejur la malul mării. Porniţi la drum pe 9-10 iulie. Dorinţa de a avea parte de impresii noi vă face să frecventaţi evenimente distractive de anvergură, de exemplu, concertul unei trupe rock celebre. Lăsaţi senzaţia de sărbătoare să vă umple viaţa şi să vă împodobească zilele obişnuite. Ce-i drept, în această perioadă n-ar fi rău să vă şi retrageţi în linişte şi să vă relaxaţi. În acest scop este potrivită ziua de 17 iulie. SURSA DE ENERGIE. Ţărmul mării, unde puteţi găsi scoici şi pietre frumoase.
Bani si carieră
Sigur că aveţi nevoie de vacanţă, dar şi atunci când staţi pe plajă, gândiţi-vă la strategia carierei dvs. Chiar dacă aspectele financiare nu merg tocmai bine, nu disperaţi, ocupaţi-vă de pregătirea dvs. profesională. Pe 26 iunie şi 21-22 iulie cheltuiţi numai pentru strictul necesar şi nu luaţi bani cu împrumut. Cheltuielile principale ale lunii vor fi legate de casă şi familie. Plătiţi şi facturile restante. La muncă bazaţi-vă pe creativitate şi, pe cât posibil, alegeţi un grafic de muncă liber – vă veţi simţi mai bine. Pe 12-13 iulie se întrevăd schimbări în carieră. ACHIZIŢIA LUNII. Un talisman care vă ajută să vă dezvoltaţi intuiţia.
Cheia succesului
Norocul vă însoţeşte în tot ce are legătură cu acumularea de cunoştinţe şi cu călătoriile. În viaţa dvs. vor intra oameni interesanţi, iar prin comunicarea cu ei veţi descoperi multe lucruri noi pentru dvs.

Horoscop Urania Lunar-Pesti 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI