Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Pesti 23.07 – 23.08 2011

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2011

Pesti – Previziuni pentru perioada 23.07 – 23.08

activează Casa a Vl-a, a sănătăţii, semn că preocupările legate de mici „reparaţii” curente vă vor ocupa util timpul. Nu-i exclus să apelaţi la Reiki, reflexoterapie, acupunctura etc, pentru a vă reechilibra vibraţional. Este şi sectorul dedicat locului de muncă, raporturilor cu colegii, aşa că e bine să vă îndepliniţi conştiincios sarcinile. Casa a ll-a (banii) e prost aspectată, deci ţineţi cu dinţii de locul de muncă! Cheltuieli neaşteptate.
Reperele succesului
• Zile favorabile: 23,28 iulie, 5,10,15 august
• Zile dificile: 25 iulie, 1, 7,14 august
• Interese prioritare: muncă, meditaţie, călătorii
• Talismanul lunii: selenit (piatra-lunii)
Dragoste şi sex
Între 23 iulie şi 2 august. Decadă favorabilă pentru întâlniri romantice: Venus, planeta iubirii, conduce balul – ieşiţi în lume, flirtaţi. Dar nu exageraţi: partenerul dvs. vă poate înţelege greşit şi e posibilă o ceartă, mai ales pe 25-26 iulie. Pe 30 iulie pregătiţi o cină romantică pentru iubitul dvs. Dacă în relaţia dvs. există probleme delicate pe care nu le puteţi rezolva de multă vreme, încercaţi să le abordaţi pe 2 august: veţi reuşi să ajungeţi la înţelegere. Între 3 şi 12 august. Pe 3 august abţineţi-vă de la discuţii cu iubitul pe teme spinoase: sunteţi amândoi tensionaţi şi o vorbă aruncată întâmplător poate provoca neînţelegeri serioase. Pe 4 august aveţi mare grijă ce spuneţi – partenerul se – va simţi ofensat de orice critică la adresa lui. Ziua de 5 august e favorabilă relaţiilor sexuale: preluaţi iniţiativa – va fi o surpriză plăcută pentru partener, între 13 şi 23 august. Pe 13-14 august s-ar putea să doriţi să vă retrageri în singurătate – e mai bine să nu stabiliţi întâlniri pentru aceste zile. Petreceri timpul aşa cum vă place: uitaţi-vă la televizor, răsfăţaţi-vă cu ceva bun. Iar pe 15 august veţi fi plină de energie: mergeţi la cinema, la teatru sau la un concert. La sfârşitul perioadei legătura cu iubitul va deveni şi mai puternică, zilele de 22-23 august sunt foarte potrivite pentru comunicare. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Luaţi cina la o terasă pe malul mării, al unui lac sau râu. Uitaţi de agitaţia zilnică, gândiţi-vă numai unul la altul: restul lumii poate aştepta! Bucuraţi-vă de linişte şi armonie.

Familie

În prima decadă a perioadei activităţile profesionale şi sociale vi se par mai importante, iar cele casnice trec pe planul doi. Această atitudine îi poate supăra pe cei din familie. 25 iulie e o zi cu risc mare de conflicte. Până pe 29 comunicarea cu copilul vă va aduce numai bucurii, dar mai târziu vă puteţi confrunta cu obrăznicii din partea lui. Însă dacă ceva vă nemulţumeşte în comportamentul copilului, nu vă grăbiţi să-l pedepsiţi – pentru început, încercaţi pur şi simplu să staţi de vorbă cu el. Din 4 august ocupaţi-vă mai mult de educaţia lui: e important să nu pierdeţi timpul. În relaţia cu partenerul e dragoste şi înţelegere deplină.
Sănătate şi energie
Dacă vreţi să vă ocupaţi de consolidarea sănătăţii, momentul e favorabil, pentru că acum e perioada când totul va merge foarte bine. Dar înainte de a face o terapie ori de a vă schimba radical regimul de viaţă, studiaţi diversele metode terapeutice – există informaţii suficiente în acest sens. Aveţi grijă în special de sistemul digestiv. Alegeţi un regim alimentar pe care să-l puteţi respecta în permanenţă şi nu vă schimbaţi prea des dietele. ALIMENTUL LUNII. Coacăzele negre sunt un lider printre fructele de pădure în aceea ce priveşte conţinutul de vitamina C.
Timp liber
Bucuraţi-vă de orice fel de călătorii – atât în străinătate, cât şi în ţară. Puteţi pleca la drum pe 23-24 iulie. Până pe 29 iulie veţi fi atrasă mai mult de călătorii de agrement, după această dată pe primul plan vor fi deplasările de serviciu, în care veţi reuşi să îmbinaţi odihnă cu munca. În a doua parte din august astrele vă recomandă să petreceţi mai mult timp în singurătate, cele mai potrivite zile pentru meditaţie sunt 12-13 august. SURSA DE ENERGIE. Un iaht sau o bărcuţă cu care vă puteţi plimba într-o zi de vară.
Bani şi carieră
Situaţia financiară nu poate fi încă numită stabilă, dar nu e cazul să vă alarmaţi – perioada de insuccese e pe terminate şi curând vă veţi simţi mai sigură din acest punct de vedere. Momentan e cazul să vă abţineţi de la cheltuieli mari, să evitaţi să faceţi datorii. Pe 17 august nu vă temeţi să faceţi investirii – chiar şi cele riscante vor aduce profit în viitor. În schimb, pe 18 august amânaţi toate activităţile legate de finanţe: cereri pentru cârduri bancare, orice fel de cumpărături. În perioada Leului trebuie să vă concentraţi pe carieră. E posibil să fie nevoie să urmaţi un curs: o limbă străină, un training. ACHIZIŢIA LUNII. Rezistaţi greu tentaţiei de a cumpăra un obiect util în gospodărie, mai ales dacă are şi un design original. Ce ziceţi de un cuptor cu microunde de culoare verde sau portocalie?!
Cheia succesului
La începutul perioadei, astrele sunt de partea dvs. în dragoste. Aventuri romantice, călătorii – totul vă încântă! Iar apoi Fortuna vă însoţeşte în sfera profesională – până şi sarcinile cele mai dificile le puteţi îndeplini în mod exemplar.

Horoscop Urania Lunar-Pesti 23 Iulie – 23 August 2011

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI