Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Pesti Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2013

Horoscop Lunar Pesti avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Sunt probabile diverse călătorii până spre sfârşitul anului graţie influenţei exercitate de Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a noua. Energia lunară mai pune accentul şi pe cunoaştere, aşa că luaţi în considerare participarea la un seminar sau la o conferinţă care vor avea un impact pozitiv asupra carierei. E posibil să fiţi atras de vizitarea unei destinaţii istorice.

Horoscop Lunar Pesti  relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta, comunicarea este unul dintre punctele dumneavoastră forte datorită prezenţei lui Mercur, până pe data de 13, în zodia natală, precum şi intrării lui Venus pe 15 aprilie în Taur, casa a treia. Ambele planete vă ajută să vă adaptaţi punctelor de vedere şi concepţiilor altora, iar Venus va conferi un plus de farmec cuvintelor rostite. Dacă sunteţi singur, e posibil să întâlniţi aproape de casă o persoană fascinantă. Faceţi cunoştinţă cu vecinii.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna Nouă de pe 10 aprilie din Berbec, casa a doua, are capacitatea de a vă spori veniturile sau de a vă aduce un mic câştig bănesc, mai ales pentru că energia lunară fuzionează cu Venus şi Marte. însă nu vă grăbiţi să sărbătoriţi, deoarece la sfârşitul lunii pot apărea cheltuieli suplimentare legate probabil de casă. Dacă aveţi nevoie de o reparaţie, s-ar putea să faceţi o afacere bună.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Fiţi prudent la volan în ultimele zile din aprilie. Există pericolul unei pene sau al unei amenzi. Dacă ieşiţi în oraş, nu luaţi maşina personală. Dacă trebuie să călătoriţi în jurul datei de 30, fiţi pregătit pentru întârzieri. E posibil ca în aceeaşi perioadă să fiţi obligat să reparaţi maşina sau un aparat oarecare.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,7,8,11,12,14,17,20,22,29
Zile nefavorabile: 2,3,9,16,18,19,21,23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Aprilie 2013

1 Comentriu to “Lunar Pesti Aprilie 2013”

  1. trandafirescu victorita says:

    va multumesc pt horoscop si mai astept sa mil trimiteti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI