Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Căminul va continua să fie locul în care vă simţiţi cel mai bine, câtă vreme Jupiter va avansa în Gemeni, casa a patra. Leneviţi şi bucuraţi-vă de momente de relaxare, ştiind că sunteţi înconjurat de energie pozitivă şi de persoanele dragi. Păstraţi legătura cu rudele, care vă vor fi un sprijin de nădejde.

Relaţii.

Luna nouă din Fecioară, de pe 16 septembrie, activând casa a şaptea, a relaţiilor, vă va aduce alţi oameni în centrul atenţiei. Veţi vorbi mult cu prietenii, familia, colegii şi, în primul rând, cu partenerul de viaţă, şi veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu aproape toţi. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai bune luni ale anului pentru relaţii, ceilalţi vă vor inspira să vă urmăriţi ţelurile cu determinare. Dacă sunteţi angajat într-o relaţie sentimentală serioasă, energia lunară v-ar putea impulsiona să duceţi lucrurile la nivelul următor.

Bani şi succes.

Vă veţi număra printre persoanele cele mai populare la locul de muncă pe măsură ce planeta Venus va tranzita Leul, casa a şasea, începând cu data de 6 septembrie. O călătorie în interes de afaceri la sfârşitul lunii este posibilă ori s-ar putea ivi ocazia de a participa la un curs de instruire. Dacă lucraţi la un birou, adăugaţi spaţiului dumneavoastră câteva tuşe personale, de exemplu fotografii de familie sau o plantă.

Turbulenţe planetare.

Planetele Uranus şi Pluton vor intra din nou în conflict luna aceasta, aşa cum au făcut-o şi în iunie. Zilele cele mai dificile vor fi în jurul Lunii pline din Berbec, casa a doua, de pe 30 septembrie. Sfera financiară va fi direcţia principală, iar un al doilea accent se va pune asupra prietenilor, grupurilor şi chestiunilor juridice. V-aţi putea trezi într-un conflict care implică asigurări sau o moştenire, ori aţi putea simţi strânsoarea reducerii venitului şi creşterii cheltuielilor.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 9, 14, 27, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI