Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Rac- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Rac Lunar

Dorinţa de a vă revedea prietenii din trecut va fi foarte mare. Veţi participa la un eveniment monden, o petrecere. Nativii tineri se pot îndrăgosti. Persoanele mature vor dedica mai mult timp lucrurilor care le fac plăcere. Însă persoanele cu afecţiuni cronice trebuie să se ocupe cu predilecţie de sănătate, căci nu stă sub cele mai bune auspicii. Stresul, munca în exces, grijile vă pot da organismul peste cap. Atenţie, e timpul să vă relaxaţi!
Reperele succesului
Zile favorabile: 25, 30 mai. 9.13 iunie
Zile dificile: 21,28 mai, 4,10,17 iunie
Interese prioritare: meditaţie, singurătate, comuniunea cu natura, familia şi copiii
Talismanul lunii: opal
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Pe 21 mai e posibilă o mică dispută cu partenerul. Deşi problemele de familie cer să fie rezolvate, străduiţi-vă să evitaţi temele delicate. O cauză a conflictului poate fi chiar atitudinea dvs. prea serioasă faţă de serviciu. Pe 22-23 mai tensiunea rămîne, în special în viaţa intimă. 25 mai este o zi mai armonioasă, legătura dvs. spirituală se va consolida. Pe 30-31 mai se va acutiza contradicţia dintre dorinţa de a fi alături de iubit şi dorinţa de libertate. Încercaţi să găsiţi un compromis – puteţi pleca într-o excursie împreună cu prietenii, între 1 şi 10 iunie. Pe 1 şi 3 iunie nu analizaţi problemele delicate, ziua de 2 iunie petreceţi-o în singurătate, renunţaţi la întîlniri. Pe 4 iunie atenţie la manifestarea emoţiilor: vă pot crea neplăceri. 5 iunie e o zi mai bună din toate punctele de vedere. Pe
10 iunie evitaţi disputele pe teme casnice.
Între 11 şi 21 iunie. Relaţia intră în normal. 12-13 iunie sînt zile minunate pentru întîlniri, nu rataţi şansa. Pe 15 iunie, în ziua eclipsei de Lună, fiţi precaută în toate. Pe 17 iunie cedaţi în faţa iubitului, evitaţi discuţiile legate de viaţa împreună. Pentru acestea este mai potrivită ziua de 18 iunie. Pe 19-20 iunie viaţa intimă va fi mai armonioasă. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Găsiţi posibilităţi de relaxare în doi în aceste zile dificile. Invitaţi-vă iubitul la o cină uşoară, preparaţi ceva bun, puneţi muzică, dansaţi şi toate problemele vor fi uitate.

Familie

Continuaţi să acordaţi importanţă maximă aspectelor casei – în afară de dvs. oricum nu are cine să se ocupe de ele. Multe depind de relaţia cu partenerul, acum nu vă este uşor să găsiţi un limbaj comun, încercaţi să vă schimbaţi atitudinea. Dacă reuşiţi să ajungeţi la înţelegere cu ei şi treburile casei se vor rezolva treptat. Evitaţi disputele pe 15-17 iunie. Situaţia complicată de la serviciu va indispune, dar încercaţi să nu aduceţi aceste probleme în familie. Pentru 10-11 iunie nu planificaţi treburi casnice majore şi nu e cazul să vă contraziceţi cu părinţii. 12 şi 13 iunie sînt zile potrivite pentru comunicarea cu copiii. Timpul petrecut cu ei vă va relaxa şi vă va reface rezerva de energii pozitive.
Sănătate şi energie
O lună foarte importantă pentru sănătatea dvs. Pe 15 iunie, ziua eclipsei de Lună, ea va necesita o atenţie specială. Dacă e cazul, mergeţi neapărat la medic pe 18-19 iunie. Trebuie să vă consolidaţi sănătatea prin toate metodele. Nu ignoraţi problemele organismului dvs., consecinţele pot fi foarte grave. Acordaţi atenţie stării coloanei vertebrale, a articulaţiilor şi funcţionării sistemului digestiv. ALIMENTUL LUNII. Nucile şi alunele sunt o sursă minunată de energie pentru organismul dvs.
Timp liber
Aveţi nevoie de relaxare. Puteţi face o călătorie: cele mai potrivite zile pentru plecare sînt 24-25 mai. Dar pe 26 mai evitaţi orice fel de drumuri. Pe 30-31 mai relaxarea alături de prieteni şi de cei care vă împărtăşesc ideile vă aduce mari satisfacţii. În perioada 1-3 iunie e necesar să vă retrageri în solitudine, mai ales pe 2 iunie, ziua eclipsei solare: e momentul să vă ocupaţi de meditaţie şi relaxare. Această zi e potrivită şi pentru a face planuri, a vă stabili ţelurile. Pe 8 iunie ieşiţi în natură sau vizitaţi un oraş din apropiere. Pe 9 iunie evitaţi mijloacele de transport. SURSA DE ENERGIE. Ţărmul cald al mării, unde Soarele vă dăruieşte din energia să.
Bani şi carieră
Nu e cea mai potrivită perioada pentru cariera dvs., dar nu disperaţi. Important e să diminuaţi aşteptările şi să nu creaţi situaţii dificile. Şi nici nu e cazul să vă contraziceţi cu şefii. Oferta de avansare poate să vină pe 29 mai, acceptaţi-o, dar nu vă bizuiţi pe un succes rapid. Dificile pentru carieră sînt zilele de 27 şi 28 mai. Vă pot ajuta prietenii şi protectorii, prin urmare comunicaţi mai des cu persoanele influente sau care vi se par interesante. Pe 15 iunie ori imediat după veţi primi o informaţie importantă sau va avea loc un eveniment legat de serviciu. Dacă vi se propune un nou loc de muncă, acceptaţi. Totul va fi în regulă cu banii, încasări vor fi puţine, dar nici cheltuielile nu vor fi deosebite – situaţia e stabilă. Pe 6 şi 7 iunie cumpărăturile vor fi reuşite. ACHIZIŢIA LUNII. Haine comode şi frumoase pentru a practica yoga.
Cheia succesului
Cel mai mare succes vă aşteaptă în comunicarea cu cei din jur. întîlniri cu vechii prieteni, stabilirea de noi relaţii – ajutorul şi sprijinul acestor oameni vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI