Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Intrarea Soarelui în Rac e de bun augur, iar primirea triumfală i-o face Mercur, aducându-vă un plus de îndrăzneală, de veselie, şanse de a călători şi de a trăi viaţa la maximum. Chiar şi Racilor care se resimt acut pe sănătate după cei doi ani în care i-a încercat destinul… Opoziţia Soare-Mercur cu Pluton Rx şi cvadratura lor cu Uranus şi Lilith pot fi ameninţări pentru echilibrul profesional şi psiho-afectiv. Dar vă ajută suportul celor dragi. Curaj!
Reperele succesului
Zile favorabile: 22,26 iunie, 6,10,19 iulie
Zile dificile: 24 iunie, 1,8,14,22 iulie
Interese prioritare: treburi personale, profesionale, relaţii, odihnă activă
Talismanul lunii: cristal de stâncă
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. Cauza tensiunii în relaţia de cuplu pot fi problemele de la serviciu. Pluton în Casa căsătoriei vă conferă o energetică puternică, dar totodată cere transformarea relaţiei cu iubitul. Pe 22 iunie e posibilă o întâlnire romantică fără niciun fel de obligaţii. Ziua de 26 este favorabilă iubirii în compania prietenilor. Pe 24 şi 30 iunie nu veţi fi în formă şi e de preferat să nu stabiliţi întâlniri, ca să evitaţi riscul unor manifestări necontrolate de irascibilitate, care pot duce la certuri cu iubitul, între 1 şi 10 iulie. Ziua eclipsei de Soare, 1 iulie, vă solicită multă atenţie. Acest eveniment are loc în zodia Racului, deci este important pentru dvs. Dedicaţi-vă aceste momente: stabiliţi-vă obiectivele personale, meditaţi, faceţi planuri de viitor. În comunicare daţi dovadă de prudenţă, căci există riscul să vă enervaţi şi să faceţi lucruri de care o să vă pară rău. În ziua eclipsei evitaţi orice dispute: urmările pot fi fatale. Cea mai potrivită zi pentru întâlnire este 10 iulie – trebuie să profitaţi din plin de ea! Între 11 şi 22 iulie. O zi minunată pentru iubire e 11 iulie. Vă reveniţi după eclipsă, e timpul să vă relaxaţi, mai ales că protecţia lui Venus vă dă un farmec inegalabil. Evitaţi conflictele pe 14 iulie, nu abordaţi probleme legate de relaţia de cuplu. Pe 15 iulie fiţi atentă cu iubitul dvs., altfel se poate supăra. 17 iulie e o zi favorabilă pentru viaţa intimă. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Căutaţi un loc liniştit într-un parc. Iniţiativa trebuie să vă aparţină. Atitudinea dvs. tandră îl va determina pe partener să vă facă cele mai minunate declaraţii de dragoste.

Familie

Înarmaţi-vă cu înţelepciune şi răbdare pentru a rezolva probleme domestice complicate. Lăsaţi mutatul în stadiul de proiect. Nu vă grăbiţi, terminaţi-vă treburile restante în vechiul loc. Atmosfera din casă va fi determinată de relaţia cu iubitul. Pe 24 iunie evitaţi conflictele, nu puneţi problemele de la serviciu mai presus de cele de familie. Pe 7-8 iulie fiţi precaută în comunicarea cu părinţii şi nici nu e cazul să vă încărcaţi cu prea multe treburi casnice. Ziua de 9 iulie e potrivită pentru întâlniri cu cei dragi, iar pe 10 acordaţi mult timp copilului.
Sănătate şi energie
Sunteţi într-o formă destul de bună, dar nu uitaţi că ea trebuie susţinută cu exerciţii fizice, dietă, alimentaţie corectă, vitamine şi suplimente alimentare. În intervalul 28 iunie – 2 iulie poate apărea o stare de indispoziţie însoţită de enervare – va trebui să vă susţineţi fizic şi psihic. Introduceţi în meniul zilnic fructe şi legume proaspete. Cele mai potrivite zile pentru începerea unei terapii sunt 12-13 iulie. ALIMENTUL LUNII. Orezul brun – asigură organismului fibrele şi carbohidraţii de care are nevoie.
Timp liber
O excursie în străinătate vă ajută să vă detaşaţi de problemele zilnice. Puteţi începe călătoria pe 22 iunie, pe 18 sau 20 iulie. Pe 26-27 iulie întâlniţi-vă cu prieteni sau cu cei care vă împărtăşesc ideile. Ar fi minunat să ieşiţi în natură împreună cu iubitul, să vă împărtăşiţi planurile de viitor, sau şi mai bine ar fi să vă retrageri undeva şi să vă dedicaţi tot timpul propriei persoane. Încercaţi să evitaţi eforturile fizice şi psihice prea mari. Odihniţi-vă acasă, dormiţi mai mult, relaxaţi-vă, de mare ajutor vor fi meditaţia, exerciţiile de yoga, plimbările pe jos prin oraş. În schimb, pe 9-10 iulie alegeţi distracţiile zgomotoase – cinema, teatru, concerte. SURSA DE ENERGIE. O casă într-un loc pitoresc, lângă o apă, unde vă puteţi reface forţele.
Bani şi carieră
Nimic nu vă ameninţă situaţia financiară. Dar totul depinde de dvs. în ziua eclipsei, pe 1 iulie, e bine să vă programaţi cheltuielile pentru viitor. În carieră lucrurile nu merg grozav acum. Luaţi în sfârşit iniţiativa în mâinile dvs. Aveţi o sarcină importantă să evoluaţi profesional. În relaţia cu şefii şi colegii pot apărea tensiuni, e bine să evitaţi comunicarea cu ei pe 24 iunie. Nu planificaţi nici interviuri pentru această zi – ziua următoare e mai potrivită în acest scop. Momentan vi se recomandă tactica expectativei. Pe 3 iulie cumpărăturile vor fi reuşite. Pe 12-13 iulie vă veţi descurca indiferent de treburi. ACHIZIŢIA LUNII. O carte despre stabilirea şi atingerea eficientă a obiectivelor.
Cheia succesului
Va fi încununată de succes comunicarea cu persoanele care vă împărtăşesc ideile. Dacă vă formulaţi visul ca pe un obiectiv de atins, aveţi toate şansele să îl realizaţi. În a doua jumătate a anului norocul vă însoţeşte în tot ce faceţi şi planificaţi.

Horoscop Urania Lunar-Rac 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI