Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Aprilie 2013

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje Planetare: Marte intră pe 20 aprilie în Taur, casa a unsprezecea, influenţa sa putându-vă impulsiona viaţa socială până la sfârşitul lui mai. Rezervaţi-vă mai multe seri şi weekenduri pentru a le petrece împreună cu prietenii apropiaţi şi mergeţi în locuri unde puteţi face cunoştinţe noi. Acest tranzit este unul dintre cele mai favorabile pentru networking şi pentru activităţile de grup. Este posibil să vi se ceară să preluaţi conducerea unui club sau a unui proiect de echipă.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Influenţele astrale pozitive şi negative din această lună vor avea un impact asupra relaţiilor personale şi de serviciu. Cele mai provocatoare vor apărea în timpul ultimelor două săptămâni din aprilie, când va fi de dorit să evitaţi conflictele şi confruntările de la serviciu. Cineva, probabil un prieten, vă va dezamăgi spre sfârşitul lunii; încercaţi să învăţaţi ceva din această experienţă.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Luna Nouă de pe 10 aprilie din Berbec, casa a zecea, va pune accentul pe carieră. Vizibilitatea dumneavoastră va spori, mai ales după ce Mercur va intra pe data de 14 în acelaşi semn zodiacal. Ar trebui să profitaţi de orice ocazie ivită pentru a impresiona factorii de decizie. De asemenea, este important să nu fiţi perceput ca excesiv de ambiţios; autopromovaţi-vă într-un mod subtil.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a cincea, îi va determina pe unii nativi să pună capăt unei relaţii romantice, în timp ce alţii vor cântări riscurile şi recompensele aderării lor la un grup de oameni. Dacă sunteţi părinte, supravegheaţi atent activităţile copiilor şi încercaţi să le cunoaşteţi prietenii şi părinţii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6, 7, 8, 12, 17, 20, 22, 26
Zile nefavorabile 2, 3, 9, 16, 18, 21, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI