Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/ August 2012

Avantaje planetare.

31 august este data celei de-a doua faze de Lună plină din luna aceasta. Profitaţi de prezenţa ei în Peşti, casa a noua, pentru a planifica sau a pleca într-o vacanţă. Schimbarea decorului vă va împrospăta spiritul şi încrederea în dumneavoastră şi în acelaşi timp vă va oferi mult necesara uşurare de stres. Dacă aşa ceva nu este realist, optaţi pentru un weekend prelungit la o destinaţie apropiată unde să vă puteţi relaxa şi evada pentru câteva zile.

Relaţii.

Planeta Marte intră în Scorpion, casa a cincea, pe 23 august, la timp pentru a vă bucura de ultimele săptămâni de activităţi estivale în aer liber. Planificaţi o excursie de o zi cu familia la un parc de distracţii sau la un eveniment sportiv care i-ar putea bucura pe copii. Rezervaţi-vă însă şi timp pentru dumneavoastră. Faceţi zilnic o plimbare sau mergeţi la sala de sport, bucuraţi-vă de un hobby şi întâlniţi-vă cu prietenii. Obiectivul este distracţia!

Bani şi succes.

Chestiunile băneşti beneficiază de pe urma Lunii pline din Vărsător, casa a opta, de pe 2 august, ca şi de pe urma Lunii noi din Leu, casa a doua, de pe 17 august. Un avantaj este şi planeta Mercur, care-şi reia parcursul direct în Leu pe 8 august. Aţi putea avea de câştigat printr-o creştere de salariu sau o primă, ori chiar printr-un câştig neaşteptat. Cumpăraţi haine înainte ca Mercur să pornească în sens direct, când puteţi găsi chilipiruri senzaţionale. Asiguraţi-vă totuşi că magazinul acceptă returnarea produselor cumpărate.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus intră în semnul dumneavoastră natal pe 7 august, dar este posibil să nu-i simţiţi influenţa benefică decât după 16 august. Până atunci va trebui să vă ocupaţi de alte probleme de relaţii, deoarece Venus intră în conflict cu Uranus şi Pluton. Datele de 8 şi 9 august pot aduce însă informaţii utile, iar al şaselea simţ vă va fi activ în aceleaşi zile.

Zile favorabile: 3,4, 8, 9, 14, 19, 22, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI