Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

în ciuda faptului că planeta Mercur este în mers aparent retrograd, viaţa dumneavoastră socială se va intensifica graţie Lunii noi (eclipsă solară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie. Completaţi-vă agenda de sărbători cu evenimente sociale şi ieşiri în oraş, dar rezervaţi-vă timp şi pentru petrecerea unor momente romantice alături de partenerul de viaţă. Se prevăd de asemenea ore pline de amuzament împreună cu copiii; veţi fi un părinte mândru la evenimentele organizate de şcoala lor după orele de program.

Relaţii.

Planeta Marte intră în Capricorn, casa a şaptea, pe 17 noiembrie. Tranzitul acesta are plusuri, dar şi minusuri pentru relaţii. Deşi poate declanşa momente pasionale, vor exista şi clipe încordate şi dificile, reminiscenţe ale verii trecute. Fiţi atent în jurul datelor de 23 şi 30 noiembrie. Nu vă pripiţi dacă în luna aceasta în viaţa dumneavoastră intră o persoană interesantă, care prezintă potenţialul unei relaţii sentimentale, deoarece interesul vi se poate destrăma rapid.

Bani şi succes.

Puteţi afla informaţii confidenţiale la locul de muncă în jurul Lunii pline (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a douăsprezecea, de pe 28 noiembrie, când Soarele va fi în Săgetător, casa a şasea. Veştile pot oferi un indiciu despre ce v-ar putea ieşi în cale în decembrie sau la începutul anului următor, dar nu vă puneţi banii la bătaie.

Turbulenţe planetare.

Când planeta Mercur devine retrogradă pe 7 noiembrie, va influenţa două sectoare, nu doar unul, înainte de a porni din nou în sens direct pe 27 noiembrie. Când va fi în Săgetător, casa a şasea, va trebui să fiţi foarte atent la detalii şi să verificaţi de două ori orice faceţi, în căutare de erori. Chiar şi atunci, unele greşeli vă vor scăpa şi vor apărea la lumină în decembrie. Mercur se va retrage pe 14 noiembrie în Scorpion, casa a cincea, unde poate declanşa încurcături cu date, locuri şi ore pentru evenimente sociale şi activităţile copiilor. Confirmaţi planurile înainte de a pleca.

Zile favorabile: 4, 8, 9, 11, 12, 20, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI