Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa casnică este plină de optimism în luna aceasta, cu mai multe planete şi Luna nouă din 15 octombrie în Balanţă, casa a patra. Este un moment excelent pentru a vă pregăti locuinţa pentru iarnă, a renova o cameră sau pur şi simplu a vă bucura pentru că vă simţiţi confortabil în propriul dumneavoastră cămin. Dacă doriţi să invitaţi prieteni, data de 12 octombrie este o alegere bună.

Relaţii.

Planeta Saturn schimbă semnele în luna aceasta şi intră în Scorpion, casa a cincea, pe 5 octombrie. La scurt timp după aceea puteţi pleca într-o călătorie de afaceri sau într-o excursie cu familia, în următorii câţiva ani, Saturn vă va ajuta să consolidaţi unele relaţii şi veţi fi mai implicat în vieţile copiilor dumneavoastră, indiferent care le-ar fi vârstele. Luna plină din Taur, casa a unsprezecea, de pe 29 octombrie, vă poate pune în legătură cu cineva din trecut. Dacă a fost o legătură sentimentală, reamintiţi-vă de ce nu mai sunteţi împreună.

Bani şi succes.

Ritmul de la muncă se va intensifica după ce planeta Marte intră în Săgetător, casa a şasea, pe 7 octombrie. Va rămâne acolo până la mijlocul lunii noiembrie, aşa încât aveţi grijă să vă planificaţi totul cu atenţie şi să vă drămuiţi bine timpul. în luna aceasta s-ar putea să vă apară o oportunitate incitantă. Gândiţi bine înainte de a vă repezi şi nu acceptaţi mai mult decât aţi putea realiza în mod realist.

Turbulenţe planetare.

Viaţa va fi mai relaxată în luna aceasta, dar va trebui să vă ascultaţi al şaselea simţ. Cineva s-ar putea să pară un susţinător care vă doreşte numai binele, ceea ce poate sau nu să fie adevărat. Fiţi prudent dacă insistă prea mult, dacă vă spune ceea ce doriţi să auziţi sau dacă se grăbeşte să vă ofere garanţii. Dacă promisiunile sună prea bine ca să fie adevărate, probabil că aşa şi este.

Zile favorabile: 2, 3, 8, 12, 16, 21, 24, 30

Zile nefavorabile: 1,4, 7, 14, 20

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI