Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Sagetator- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

O uşă a destinului se închide, în timp ce altă se va deschide. Vizaţi sînt nativii primului decan, dar nu-i exclus să se extindă previziunea şi pentru ceilalţi. Pe una poate scrie „divorţ”, pe alta „căsătorie”, sau pe una „asociere ruptă”, pe cealaltă „nouă asociere”. Un lucru e cert: e timpul să vă asumaţi riscuri, să începeţi ceva pe cont propriu, să vă declaraţi sentimentele. E anul performanţei şi astrele îi susţin pe cei ce cred în steaua lor.
Reperele succesului
Zile favorabile: 24 mai, 3, 8,16 iunie
Zile dificile: 22,29 mai, 5,12,18 iunie
Interese prioritare: relaţia de cuplu, casă, relaxare
Talismanul lunii: crisolit
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Vă aşteaptă multe întîlniri romantice, dar, atenţie!, nu toate cunoştinţele vor fi plăcute. Pe 27-28 mai evitaţi întîlnirile, în special cu bărbaţi pe care nu-i cunoaşteţi prea bine. 29 mai e o zi mai reuşită pentru romantism, aceasta este şansa dvs. Importantă e acum propria persoană, aşa că lăsaţi lumea să se învîrtă în jurul dvs. între 1 şi 10 iunie. În aceste zile pot avea loc evenimente importante legate de relaţie, mai ales pe 2 iunie, cînd are loc eclipsa de Soare. S-ar putea să luaţi o decizie de maximă importanţă sau o vor face împrejurările în locul dvs. E foarte posibil să fie vorba de o despărţire. Dacă relaţia s-a consumat, de ce să o mai continuaţi? Deşi poate că vă veţi schimba punctul de vedere. În orice caz, nu trebuie să vă anihilaţi personalitatea în favoarea partenerului, acordaţi atenţie în primul rînd propriei persoane. 5 iunie e o zi potrivită pentru sex. Între 11 şi 21 iunie. Vreţi libertate, dar aveţi grijă să nu depăşiţi măsura, altfel e posibil să declanşaţi un conflict. Pe 12-13 iunie renunţaţi la întîlniri, acum e mai important să vă petreceţi timpul în singurătate. Pe 15 iunie, ziua eclipsei de Lună, veţi lua o decizie referitoare la propria persoană. Ea va influenţa şi relaţia cu partenerul, fiindcă de acum înainte vă veţi comporta în alt mod. Începe o etapă cînd iubirea intră din nou în viaţa dvs. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Organizaţi o întîlnire neobişnuită. Mergeţi împreună într-o drumeţie – e deja destul de cald pentru o noapte în cort. Mergeţi la clubul său la restaurantul cel mai cunoscut din oraşul dvs. Alegeţi un stil vestimentar pe care înainte nu aţi îndrăznit să-l abordaţi. Experimentaţi!

Familie

Pentru membrii familiei dvs. va începe o perioadă cînd toate activităţile şi proiectele vor avea consecinţe pe termen lung. E foarte bine dacă vă gîndiţi la achiziţionarea unei locuinţe sau la renovarea celei existente. Acum trebuie şi vă puteţi ocupa de locuinţa dvs. Pentru întîlniri cu părinţii este potrivită ziua de 25 mai. Pe 26 mai încercaţi să nu începeţi discuţii serioase cu cei în vîrstă, e bine să comunicaţi mai puţin. În această lună copiii vă pot da bătăi de cap, în special pe 27-28 mai. În aceste zile ţineţi-vă nervii sub control, chiar dacă copilul va încerca să provoace un conflict. 29 mai este o zi potrivită pentru jocuri şi creativitate cu cel mic.
Sănătate şi energie
Perioadă potrivită pentru a vă întări organismul prin metode nu neapărat medicale. Sunt potrivite sportul, alimentaţia sănătoasă, creativitatea, distracţiile. Acum e foarte importantă bună dispoziţie. După 6 iunie nivelul forţei vitale creşte, folosiţi această perioadă pentru a acumula energie. ALIMENTUL LUNII. Caisele – ele sînt sursa solară a bunei dispoziţii.
Timp liber
Veţi reuşi să vă relaxaţi numai acasă, în sînul familiei sau în solitudine. Căminul vă ajută să o scoateţi la capăt cu stresul. Citiţi, navigaţi pe internet. Este indicat să faceţi sport, mergeţi la sală, practicaţi yoga sau faceţi orice altceva – important este să vă permită să vă refaceţi forţele după muncă. Nu există niciun fel de contraindicaţii pentru călătorii, începe fără rezerve o călătorie îndepărtată pe 6-7 iunie, iar pentru excursii de scurtă durată sau ieşiri în natură sînt potrivite zilele de 22-24 mai şi 19-20 iunie. Pe 12-13 iunie ar fi mai util să vă petreceţi timpul în singurătate. Pentru dvs. acest lucru este un adevărat panaceu.
SURSA DE ENERGIE. Compania oamenilor cu ocupaţii diverse, pasionaţi şi determinaţi.
Bani şi carieră
Practic toate proiectele se vor bucura de succes şi va trebui să vă dedicaţi muncii trup şi suflet. După 6 iunie vi se deschid noi orizonturi, vi se fac oferte, nu neapărat de avansare, dar interesante în esenţa lor. Pe 30-31 mai veţi fi foarte ocupată şi cu treburi de rutină – încercaţi să nu vă extenuaţi, să nu vă implicaţi emoţional. Pe 8-9 iunie e posibilă o discuţie cu şefii: fiţi precaută, controlaţi-vă. Sfera materială vă poate crea probleme, insă în general situaţia dvs. nu e dintre cele mai rele. Pe 17 iunie evitaţi cheltuielile, dar pe 18 puteţi face un shopping. ACHIZIŢLA LUNII. O carte legată de profesia dvs.
Cheia succesului
Astrele îi sprijină pe cei pasionaţi de munca lor. Dacă sunteţi prinsă de ceva anume, circumstanţele vor fi de partea dvs. Au succes şi toate activităţile legate de stilul de viaţă sănătos. De exemplu, dacă vreţi să

Horoscop Urania Lunar-Sagetator 21 Aprilie – 20 Mai 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI