Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Dacă aţi trecut cu bine testele astrelor, aţi primit premiul cel mare. Venus, în Casă a Vll-a, matrimonială, susţine iubirile autentice şi le elimină pe cele false, de complezentă. Marte, intrat şi el în Casă a Vll-a, aduce sortiţi celor mai puţin norocoase până acum. Tot aici e Norocul Divin, care oferă asociaţi de zile mari, colaborări şi parteneriate profitabile. Intrarea Soarelui în Casă a Vlll-a susţine visele premonitorii, relaţia cu lumea nevăzută nouă.
Reperele succesului
Zile favorabile: 1, 5,14,19 iulie
Zile dificile: 26 iunie, 3,10,16 iulie
Interese prioritare: dragoste, vacanţă, sănătate
Talismanul lunii aventurin
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. E posibilă o cunoştinţă romantică neobişnuită, care poate deveni pentru dvs. foarte importantă. Pe 24 iunie renunţaţi la întâlniri, căci sunt posibile izbucniri nervoase. Pe 29 iunie relaţia va fi într-o fază activă. Influenţa lui Marte vă trezeşte dorinţa de a experimenta toate emoţiile posibile. Pe 30 iunie veţi reuşi să scăpaţi de ceva. Poate se va încheia o relaţie care vă împovărează. Între 1 şi 10 iulie. Viaţa personală va fi efervescentă. Legătura cu iubitul la nivel spiritual devine mai profundă. Evenimente importante au loc după eclipsa de Soare din 1 iulie – e posibil ca în sfârşit să-l acceptaţi pe cel care vă face avansuri de multă vreme. După 2 iulie apropierea sufletească de partener va deveni şi mai importantă, căci influenţa lui Mercur predispune la comunicare şi la analiza viziunii asupra vieţii a fiecăruia din voi. Între 11 şi 22 iulie. Atenţia şi înţelegerea vă ajută să aplanaţi conflictele de interese cu iubitul pe 12 iulie. Viaţa intimă se diversifică. Venus vă sugerează cum să deveniţi mai atractivă. Întreaga decadă e potrivită pentru întâlniri, deoarece va fi neutră din punct de vedere emoţional. Doar pe 21-22 iulie merită să renunţaţi la întâlniri – supărări şi certuri pot izbucni din orice cuvânt. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Pentru ca întâlnirea să vă rămână în amintire, aduceţi în ea ceva neobişnuit. Dacă locuiţi lângă mare, închiriaţi un iaht şi ieşiţi în larg pe înserat. Iar dacă acolo unde locuiţi nu există decât un lac, faceţi o plimbare cu barca.

Familie

În casă domnesc dragostea şi înţelegerea reciprocă. Relaţia cu părinţii şi cu alte rude este minunată, aşa că profitaţi de ocazie pentru a consolida şi mai mult încrederea şi simpatia reciprocă. Zilele de 22 iunie şi 18-19 iulie sunt potrivite pentru întâlniri cu cei dragi şi pentru a primi musafiri. Nu uitaţi să invitaţi mai des prieteni în casa dvs. Puteţi organiza şi un gen de salon de creaţie – copiii vor fi încântaţi. Educaţia lor va necesita eforturi serioase acum, sunt posibile greşeli din partea dvs., aşa că fiţi foarte vigilentă, în special pe 24 iunie şi 22 iulie. Formaţi cu partenerul dvs. un cuplu destul de impulsiv. Pentru a evita conflictele, canalizaţi-vă energiile clocotitoare spre activităţi comune renovare, afaceri, construcţia unei case de vacanţă.
Sănătate şi energie
Perioada Racului favorizează starea de sănătate. Imunitatea dvs. se întăreşte, aşa că veţi fi mai rezistentă la afecţiunile specifice toamnei. Cel mai important este că puteţi depune eforturi pentru a vă consolida organismul, aşadar mergeţi la masaj, la saună, la sala de sport, la bazin. Noul ciclu terapeutic poate fi început pe 26 iunie. ALIMENTUL LUNII. Zmeură – este o sursă proaspătă, intensă şi aromată de vitamine.
Timp liber
Sunt potrivite toate formele de relaxare: acasă, la ţară, pe malul mării. Chiar şi câteva zile petrecute în afara oraşului vă ajută să vă refaceţi forţele. Aşa că nu e neapărat necesar să plecaţi în străinătate. Viaţa intimă bogată va deveni un izvor nesecat de energii pozitive. Cu cât vor fi mai multe întâlniri palpitante, cu atât mai bine vă veţi simţi. Pe 25 iunie mergeţi la un spectacol. După 2 iulie va apărea şi posibilitatea călătoriilor, în special a celor romantice. Aşa că, dacă nu vă puteţi imagina o vară fără călătorii, plecaţi în vacanţă cu iubitul dvs. Pe 10-11 iulie încercaţi să vă retrageri şi să vă odihniţi în linişte, să meditaţi în voie.
SURSA DE ENERGIE. Un cort pe malul lacului: veţi petrece de minune câteva zile însorite de vară.
Bani şi carieră
Vi se deschid noi orizonturi. Pe 26 iunie puteţi primi o ofertă interesantă. E o zi deosebită: profitaţi neapărat de ea, pentru a stabili relaţii bune cu colegii. După 4 iulie realizaţi proiecte împreună cu partenerul, de asemenea sunt posibile negocieri reuşite cu clienţii. Pe 5-6 iulie pot apărea schimbări în carieră. La nevoie, mergeţi la un interviu. Sub aspect financiar lucrurile merg bine. Nu cedaţi tentaţiei de a cheltui rapid toţi banii pe distracţii şi nu riscaţi pe o singură carte tot ce aveţi! ACHIZIŢIA LUNII. O geantă nouă – vă face să vă simţiţi minunat.
Cheia succesului
Toate proiectele noi legate de muncă vor avea succes. Vă îmbunătăţiţi nivelul profesional şi veţi avea satisfacţii. Viaţa intimă e la înălţime, iar călătoriile romantice vor fi reuşite. Dacă îndrăzniţi să riscaţi în vreun domeniu, sunt şanse mari să câştigaţi!

Horoscop Urania Lunar-Sagetator 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI