Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Puternica influenţă de natură domestică din ultimele luni se va schimba după ce Mercur părăseşte pe 14 aprilie Peştii, casa a patra. Profitaţi de aceste două săptămâni pentru a lua legătura cu rudele şi pentru a vă petrece timpul în sânul familiei. Este o ocazie minunată pentru toată lumea de a împărtăşi gânduri şi sentimente şi de a discuta prieteneşte despre lume şi despre viaţa de familie.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Viaţa socială va cunoaşte un imbold din partea Lunii Noi de pe 10 aprilie din Berbec, casa a cincea, fiind favorizate totodată şi activităţile familiale sau idilele. Unii Săgetători vor începe noi relaţii de dragoste, iar alţii îşi vor extinde familia. Implicaţi-vă în echipele sportive ale copiilor sau duceţi-vă împreună cu familia la un meci sau la un alt eveniment sportiv.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi succes: Ritmul muncii se va accelera după ce Marte va intra pe 20 aprilie în Taur, casa a şasea. Simţul de organizare va fi principala dumneavoastră calitate până la sfârşitul lui mai, ajutându-vă să ţineţi pasul cu sarcinile de serviciu. în general, colegii vă vor ajuta atunci când va fi nevoie, însă nu forţaţi lucrurile pe data de 22, indiferent cât de stresat veţi fi.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Aveţi grijă de propria persoană în mod deosebit înainte şi în cele două săptămâni care urmează după Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a douăsprezecea. Din cauza aspectului format de Luna Plină cu Saturn, aflat în aceeaşi zodie, veţi mai predispus ca de obicei la contractarea unei răceli sau a altor virusuri. Dormiţi suficient şi mâncaţi alimente sănătoase.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 1, 5, 12, 14, 15, 20, 24, 27, 28
Zile nefavorabile: 2, 9,11,16,21,23,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI