Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Avantaje planetare.

Veţi fi mulţumit să petreceţi mai mult timp acasă când cea de-a doua fază de Lună plină din luna aceasta, din Peşti, de pe 31 august, vă străluceşte puternic în casa a patra. Puteţi de asemenea profita de această perioadă pentru a vă ocupa de toate sarcinile domestice pe care intenţionaţi să le terminaţi în vara aceasta. Dacă doriţi să găzduiţi o petrecere, ziua de 3 septembrie este o opţiune bună pentru o reuniune în aer liber.

Relaţii.

Viaţa va avea un ritm frenetic. Veţi fi mereu plecat şi prins în convorbiri telefonice în cele două săptămâni de după faza de Lună plină din Vărsător, casa a treia, de pe 2 august. Cu cât veţi stabili legături cu mai mulţi oameni, cu atât va fi mai bine, deoarece o persoană pe care o veţi întâlni v-ar putea fi un talisman norocos. Veţi petrece momente frumoase şi în compania partenerului de viaţă. Dacă vă puteţi organiza corespunzător timpul, gândiţi-vă la o „evadare” romantică sau spre o destinaţie apropiată.

Bani şi succes.

Folosiţi zilele de după intrarea Soarelui în Fecioară, casa a zecea, pe 22 august, pentru a pune temelia viitoarelor realizări în carieră. Sfârşitul lunii poate aduce ocazia de a discuta cu cineva important, care v-ar putea fi aliat. Nu este însă momentul să cereţi o creştere salarială. Şansele vor fi mai mari dacă aşteptaţi până luna viitoare.

Turbulenţe planetare.

Chestiunile băneşti sunt din nou în centrul atenţiei în luna aceasta, apărând posibilitatea altor cheltuieli neaşteptate. Acestea pot fi asociate unei călătorii, care nu este acum cea mai bună idee, mai ales dacă intenţionaţi să mergeţi împreună cu prieteni. Totuşi problemele se vor putea rezolva, graţie prezenţei beneficei Venus în Rac, casa a opta, începând cu data de 7 august. Iar odată ce veţi trece de mijlocul lunii, Venus vă poate ajuta realmente să depăşiţi orice dificultăţi financiare.
Zile favorabile: 2, 11, 12, 14, 17, 25, 29, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI