Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Scorpion- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Cel mai mare succes îl veţi avea în comunicarea cu partenerul. Dacă veţi depune eforturi şi veţi fi activă, Fortuna vă va ajuta să construiţi o relaţie stabilă, bazată pe dragoste şi înţelegere reciprocă.
Perioadă excelentă pentru colaborări, alianţe de durată şi foarte profitabile. Tandemul Venus-Marte şopteşte că iubirea pluteşte în aer! 0 lună favorabilă pentru cei care îşi unesc destinele: se anunţă căsătorii trainice. La serviciu atmosfera e tensionată, cu grad mare de pericol. Protejaţi-vă, mai ales dacă lucraţi în mediu toxic. Uranus şi Luna Neagră generează vibraţii malefice pe sectorul medical. Pot fi probleme în zona capului şi membrelor.
Reperele succesului
• Zile favorabile: 25, 30 mai, 8,12 iunie
• Zile dificile: 27 mai, 4,10,17 iunie
• Interese prioritare: cămin şi copii, creativitate, distracţii cu prietenii, vacanţă departe de casă
• Talismanul lunii: turmalină roşie
Dragoste şi sex
intre 21 şi 31 mai. Veţi dedica aceste zile obţinerii armoniei în relaţie. Totul se va aranja şi va fi bine. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 24-25 mai. Dedicaţi mai mult timp iubitului. Pentru 26 mai nu e cazul să planificaţi o întâlnire: risc de certuri. Pe 30-31 mai staţi de vorbă despre viaţa în doi, nu evitaţi discuţia, aceste zile sunt decisive, între 1 şi 10 iunie. Ocupaţi în continuare o poziţie activă în relaţie. O perioadă interesantă pentru viaţa intimă, dar în ziua eclipsei de Soare, 2 iunie, e mai bine să evitaţi sexul. încercaţi să renunţaţi la stereotipurile din viaţa intimă. Dacă relaţia cu iubitul s-a consumat, despărţiţi-vă civilizat. Insă acest lucru nu e valabil pentru partenerii stabili. 5 iunie e o zi potrivită pentru comunicarea cu partenerul, intre 11 şi 21 iunie. Pe 12-13 iunie vă uimiţi iubitul cu tandreţea şi pasiunea dvs., ceea ce va influenţa pozitiv relaţia. Dar să nu exageraţi. Pe 15-16 iunie sunt posibile dispute pe teme financiare, evitaţi-le, căci ele vă pot afecta şi viaţa intimă. Atenţie: acum astrele vă ajută să construiţi o legătură reuşită! ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ.’Faceţi în aşa fel încât întâlnirea să fie pasională şi plină de farmec. Fără cuvinte multe: privirea dvs. magnetică va spune iubitului mai mult decât o mie de vorbe. Un ruj de un roşu senzual, un machiaj intens – toate vă vor sublinia farmecul, atractivitatea. Aveţi grijă ce subiecte abordaţi, evitaţi temele delicate.

Familie

Treburile importante ale casei au rămas de domeniul trecutului, aţi rezolvat foarte multe în ultimul timp. Vor mai rămâne însă micile griji zilnice. Nu vă întristaţi, rezolvaţi treburile de rutină fără nervi. Cele mai frumoase evenimente ale lunii vor fi legate de relaţia de cuplu – aveţi toate şansele ca relaţia să treacă la un nivel superior, iar de acest lucru va depinde şi atmosfera în casă. Pentru contacte cu rudele şi părinţii sau pentru o cină în familie sunt potrivite zilele de 22 şi 24 mai şi 19-20 iunie. Copiii au mare nevoie de atenţia dvs., în special pe 25 mai. Dar străduiţi-vă să nu vă vărsaţi nervii pe copil pe 26 mai. Zilele de 30-31 mai sunt decisive pentru viaţa de cuplu.
Sănătate şi energie
Există riscul unor traumatisme şi al unor îmbolnă¬viri, de aceea trebuie să aveţi mare grijă de sănătate şi să vă adresaţi în timp util medicului dacă aveţi nevoie de ajutor. Ce-i drept, şi medicii trebuie aleşi cu multă grijă. Pe 27-28 mai nu vă suprasolicitaţi organismul cu excese alimentare şi nu munciţi exagerat. Sfera care prezintă cele mai mari riscuri este sistemul digestiv şi în special colonul. ALIMENTUL LUNII. Ciupercile sunt alimentul Scorpionului – delectaţi-vă cu preparate din ciuperci.
Timp liber
Aveţi mare nevoie de distracţii – ele vă aduc energii pozitive. Cea mai bună relaxare v-o oferă activităţile creative, mersul la cinema, la spectacole, la expoziţii. Trebuie să găsiţi o modalitate de a vă distra, de a simţi din nou gustul vieţii. Călătoriile sunt bine¬venite, puteţi merge oriunde doriţi. Pentru deplasări la mare distanţă cea mai potrivită zi este 5 iunie. Pe 21 mai şi 17 iunie nu este recomandabil să vă urcaţi la volan, e bine chiar să evitaţi mijloacele de transport sau călătoriile, chiar dacă sunt scurte. Faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai mult timp liber în compania partenerului dvs. de viaţă – în mod sigur vă veţi simţi bine împreună. SURSA DE ENERGIE. O cascadă în munţi, printre stânci pitoreşti, vă ajută să simţiţi din plin forţa şi energia vieţii.
Bani si carieră
Continuaţi să vă construiţi o bază materială solidă. Evenimentele importante care vor influenţa pozi¬tiv situaţia dvs. financiară vor avea loc după eclipsa de Lună din 15 iunie. Important e să nu vă temeţi de oferte, chiar dacă înseamnă să munciţi mai mult. Trebuie rezolvată şi problema datoriilor, ca să reuşiţi să staţi bine pe propriile picioare. La serviciu sunt posibile schimbări radicale, ce-i drept, nu întotdeauna în direcţia bună, aşa că nu riscaţi exprimându-vă părerile negative. Fiţi foarte atentă în comunicarea cu colegii, acum sunt inacceptabile orice greşeli profesionale. Pentru dezbateri şi ne¬gocieri cu şefii sunt potrivite zilele de 6-7 iunie. ACHIZIŢIA LUNII. Lenjerie sexy, din dantelă fină.
Cheia succesului
Cel mai mare succes îl veţi avea în comunicarea cu partenerul. Dacă veţi depune eforturi şi veţi fi acti¬vă, Fortuna vă va ajuta să construiţi o relaţie stabi¬lă, bazată pe dragoste şi înţelegere reciprocă.

Horoscop Urania Lunar-Scorpion 21 Aprilie – 20 Mai 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI