Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Plecarea lui Marte din Taur indică o revenire la sentimente mai bune în relaţia de cuplu. Marte în aVII-a Casă anunţă un succes notabil pe care-l poate avea partenerul său chiar dvs. dacă sunteţi ambiţioasă şi activă. Rămâne în Casa aVII-a, matrimonială şi asociativă, marele benefic, Jupiter – aşteptaţi-vă la oferte interesante de colaborare. Se vor dovedi cu noroc până şi iubirile de vacanţă, căci se pot transforma în iubiri de-o viaţă.
Reperele succesului
Zile favorabile: 26 iunie, 5,9,18 iulie
Zile dificile: 24 iunie, 1,7,14, 21 iulie
Interese prioritare: viaţa sexuală, casă, călătorii
Talismanul lunii: acvamarin
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. În aceste zile în relaţia de cuplu domină armonia. 22 iunie este o zi minunată pentru o întâlnire cu iubitul, organizaţi ceva aparte. Sub influenţa lui Jupiter, e posibil ca iubitul să vă ceară în căsătorie. 26 iunie e o zi potrivită pentru explicaţii. Iar dacă sunteţi liberă, acordaţi mai mult timp comunicării: cel care vă este sortit e aproape! Viaţa intimă este bogată în impresii, între 1 şi 10 iulie. Deşi acordaţi mult timp dezvoltării dvs. spirituale şi profesionale, relaţia dvs. va rămâne în continuare puternică şi stabilă. Pe 1-2 iulie discutaţi despre ceea ce vă apropie, vorbiţi de cele mai tainice dorinţe sau planificaţi o călătorie în doi. De pe 5 iulie accentul se mută din planul vieţii intime în sfera spirituală, dar viaţa sexuală nu va avea de suferit de pe urma acestei schimbări, căci Marte aduce multă pasiune. Pe 10 iulie deschideţi-vă inima iubitului, dăruiţi-i tandreţe şi iubire, între 11 şi 22 iulie. Întreaga decadă trăirile vor fi intense, în special sub aspect sexual. 19 iulie este o zi potrivită pentru întâlnire, dar pe 20 e de preferat să staţi departe unul de altul, căci pe neaşteptate pot ieşi la suprafaţă ofense vechi şi alte emoţii negative. Problemele de serviciu şi cele financiare vă pot afecta relaţia. Încercaţi să evitaţi acest lucru! ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Vă este foarte bine împreună, încercaţi să prelungiţi aceste clipe. Nu ezitaţi să vă subliniaţi senzualitatea. Dar nu uitaţi că lucrul cel mai important nu este accesibilitatea excesivă, ci simţul măsurii, machiajul şi hainele alese cu gust, plus, bineînţeles, starea interioară.

Familie

Totul va fi minunat, pentru că familia dvs. se bazează înainte de toate pe o relaţie armonioasă cu partenerul. Veţi reuşi să depăşiţi toate dificultăţile. Dacă vreţi să vă căsătoriţi, perioadă este favorabilă. Veţi găsi fără probleme un limbaj comun cu copiii. Deosebit de bune pentru comunicare, jocuri şi distracţii cu cel mic sunt zilele de 22 iunie şi 18-19 iulie. Ziua de 26 iunie petreceţi-o împreună cu partenerul de viaţă. Dacă în această zi aveţi programată o petrecere, totul va fi la înălţime. Pe 16-17 iulie dedicaţi timp amenajării căminului – faceţi o curăţenie generală, renunţaţi la lucrurile inutile, puneţi flori proaspete în vază, iar apoi, în atmosfera cea nouă, adunaţi-i pe toţi cei dragi la o cină gustoasă.
Sănătate şi energie
Continuă perioadă nu tocmai favorabilă pentru sănătate. Uneori veţi avea impresia că din cauze necunoscute organismul dvs. nu mai funcţionează bine. Starea dvs. psihică este destul de complicată, chiar dacă aveţi şi bucurii şi trăiri pozitive. Metodele netradiţionale vă ajută să vă reveniţi, eficiente vor fi meditaţia şi tehnicile de relaxare. Vizitele la medic e puţin probabil să dea rezultate. ALIMENTUL LUNII. Strugurii – sunt un izvor de vitamine şi energie solară.
Timp liber
Aveţi şansa să faceţi o călătorie îndepărtată, să vă relaxaţi, să vizitaţi locuri neobişnuite, ţări exotice. Veţi hotărî unde veţi merge după eclipsa de Soare de pe 1 iulie. Dar nu trebuie să stabiliţi începutul călătoriei pentru această zi. Zilele de 7-8 iulie e mai bine să le petreceri în singurătate. Vă este pur şi simplu necesar să vă adunaţi forţele. Vara este anotimpul cel mai potrivit pentru aşa ceva. Dacă vă place să conduceţi, fiţi mai atentă la volan plimbările cu maşina implică acum destule riscuri, în special pe 14 iulie.
SURSA DE ENERGIE. Un port însorit cu multe ambarcaţiuni albe la mal. Romantismul unei călătorii îndepărtate vă aduce impresii de neuitat.
Bani şi carieră
Relaţia cu şefii şi colegii nu e încă foarte bună, deşi criza a trecut deja. Problemele pot apărea pe 23-24 iunie – evitaţi disputele, suprasolicitările. Avansarea în carieră stagnează momentan. Dar puteţi primi o ofertă interesantă pentru un stagiu, muncă în alt oraş sau altă ţară. În domeniul finanţelor totul e stabil. Acum totul depinde de eforturile pe care le depuneţi. Continuaţi să vă consolidaţi starea materială. Condiţiile devin favorabile pentru a începe o afacere proprie. Orice operaţiuni financiare şi cumpărături vor fi reuşite pe 12-13 iulie. ACHIZIŢIA LUNII. Farduri în culori originale sau un lac de unghii deosebit – vă subliniază farmecul.
Cheia succesului
Norocul vă surâde în dragoste. Cuplurile stabile îşi vor împrospăta sentimentele şi vor putea simţi din nou farmecul primelor întâlniri. Toate călătoriile vă vor avantaja, veţi privi lumea cu alţi ochi.

Horoscop Urania Lunar-Scorpion 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI