Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Mercur îşi reia mersul direct în Peşti, casa a cincea, pe data de 4, la fel ca Marte în Fecioară, casa a unsprezecea, pe 14. Influenţa dublă vă va stimula viaţa socială, aşa încât planificaţi din timp întâlniri cu prietenii, mai ales în ocazii în care puteţi face noi cunoştinţe. Dacă sunteţi celibatar, poate să reapară cineva care v-a atras atenţia acum câteva luni.

Relaţii.

Luna nouă din Taur, casa a şaptea, de pe 21 aprilie, este destinată unirii şi apropierii. Desfătaţi-vă în compania partenerului de viaţă, atât singuri, cât şi cu prietenii, şi înainte de sfârşitul lunii petreceţi o seară relaxantă, cu discuţii, râsete şi multe altele. Energia lunară favorizează de asemenea întâlnirile cu prietenii cei mai apropiaţi. Prânziţi şi mergeţi într-un loc distractiv şi diferit pentru o zi. Transformaţi ocazia aceea într-o aventură.

Bani şi succes.

Planeta Mercur revine pe 17 aprilie în Berbec, casa a şasea, de unde va aduce veşti neaşteptate. Va trebui în acelaşi timp să fiţi precaut în privinţa colegilor care v-ar putea vorbi pe la spate. Ultima săptămână din lună poate aduce o discuţie sau o întâlnire dificilă cu cineva care să fie mai interesat de putere şi control decât de progres.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus intră în Gemeni, casa a opta, pe 3 aprilie. Deşi acest tranzit va aduce un avantaj financiar mai târziu în cursul lunii, în prima săptămână se va întâmpla exact invers. Aşteptaţi-vă la cheltuieli suplimentare pentru copii, un prieten, taxe sau un eveniment monden. Evitaţi-l pe cel din urmă, care ar putea fi costisitor, ca şi investiţiile, şi nu ezitaţi să refuzaţi un prieten care cere un împrumut.
ZILE FAVORABILE: 4, 8, 10, 12, 17, 21, 22, 23, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

1 Comentriu to “Lunar Scorpion Aprilie 2012”

  1. SILVIA, IASI says:

    foarte interesant…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI