Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Fiţi creativ! Prezenţa lui Mercur în Peşti până pe 13 aprilie vă oferă numeroase oportunităţi. Lucraţi la un proiect împreună cu copiii sau ocupaţi-vă timpul cu un hobby. Vremea caldă fiind aproape, este un moment potrivit să vă bucuraţi de compania altei familii într-o zonă recreativă, într-un parc tematic sau la un eveniment sportiv.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Având în vedere marea varietate de aspecte planetare din această lună, relaţiile vor cunoaşte atât suişuri, cât şi coborâşuri. Pe de o parte, va fi greu să înţelegeţi motivul pentru care oamenii sunt atât de irascibili, capricioşi şi încăpăţânaţi. Pe de altă parte, puteţi fi cel care îi conduce pe ceilalţi la consens, promovând compromisul. în răstimp, vă veţi îmbogăţi cunoaşterea firii umane.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: La serviciu, ritmul nebun continuă şi luna aceasta din cauza prezenţei lui Marte până pe 19 aprilie în Berbec, casa a şasea, şi a Lunii Noi din acelaşi semn de pe 10 aprilie. Fiţi pregătit pentru orice, inclusiv pentru discuţii neplăcute şi oameni dominatori. însă determinarea vă va ajuta s-o scoateţi la capăt. Apoi veţi aprecia sentimentul de împlinire şi satisfacţie.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Veţi simţi presiunea exercitată de Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din zodia dumneavoastră natală. Mesajul principal: lăsaţi să intre puţină lumină în viaţa dumneavoastră şi bazaţi-vă pe oamenii apropiaţi, oferindu-le în acelaşi timp sprijinul de care au nevoie. Deşi aveţi tendinţa să faceţi totul singur, acum este momentul să împărţiţi greutăţile cu ceilalţi şi să le ascultaţi sfaturile.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6, 7, 12, 14, 17, 22, 26, 29, 30
Zile nefavorabile: 2, 3, 4,5, 9,16,18, 21, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI