Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2012

Avantaje planetare.

Viaţa de familie decurge la cote optime, graţie Lunii pline de pe data de 2 august. Anul acesta puteţi chiar să vă bucuraţi de petrecerea acasă a zilelor de vacanţă. întrucât energia lunară se află în Vărsător, casa a patra, este momentul ideal pentru proiecte casnice şi vizite ale prietenilor. Dacă doriţi să daţi o petrecere, zilele de 3 şi 4 august sunt alegeri bune.

Relaţii.

Relaţiile sunt în general relaxate în luna aceasta, mai ales în viaţa personală. Pot apărea totuşi probleme cu un coleg de muncă. Ridicaţi-vă deasupra lor, ştiind că aveţi suficientă susţinere de la şefi. Spre sfârşitul lunii, Luna plină din Peşti, de pe 31 august, vă aduce în centrul atenţiei casa a cincea. Copiii şi activităţile personale vă vor ţine în mişcare permanentă în următoarele două săptămâni. Faceţi planuri din timp, astfel ca toţi să cunoască programul ce trebuie respectat.

Bani şi succes.

Este momentul ideal pentru a clarifica orice încurcături recente asociate carierei. Planeta Mercur aflată în Leu, casa a zecea, îşi reia mersul direct pe 8 august. Folosiţi intervalul dintre momentul respectiv şi Luna nouă din acelaşi semn de pe 17 august, pentru a atrage atenţia asupra dumneavoastră. Apare posibilitatea unei promovări sau a unei oferte pentru o slujbă, iar cu puţin noroc veţi putea beneficia de un salariu mai mare. Veţi avea în acelaşi timp multe ocazii de a discuta cu colegii de muncă, atât la serviciu, cât şi după orele de program. Cultivaţi aceste legături, deoarece pot fi preţioase în viitor.

Turbulenţe planetare.

Şi în luna aceasta veţi avea dorinţa pentru o schimbare de decor, după ce planeta Venus va intra în Rac, casa a noua, pe 7 august. împotriviţi-vă imboldului, până după data de 16. Anterior acestei date aţi putea avea neşansa unor întârzieri şi anulări din cauza vremii nefavorabile, ca şi aceea de a vi se rătăci bagajele.
Zile favorabile: 3, 4, 9, 14, 18, 19, 22, 23, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI