Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

O vacanţă sau chiar o excursie scurtă în timpul weekendului va însemna o „evadare” plăcută în jurai zilei de 9 ianuarie, cu Luna plină în Rac, casa a noua. Dacă acest obiectiv nu este realist, folosiţi energia lunară pentru a învăţa. Mergeţi la bibliotecă ori înscrieţi-vă la un curs comunitar pentru a deprinde un hobby nou sau abilităţi avansate de lucra cu calculatorul, care vă pot mări randamentul în muncă.

Relaţii.

Veţi avea în atenţie căminul, familia şi toate aspectele vieţii casnice în ziua de 23 ianuarie, cu Luna nouă în Vărsător, casa a patra. Bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de cei dragi, începeţi un proiect de decorare, primiţi prieteni acasă şi pur şi simplu simţiţi-vă bine în spaţiul dumneavoastră. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, este de anticipat o atmosferă romantică. Pregătiţi o seară specială în doi în jurul datelor de 12 sau 13 ianuarie.

Bani şi succes.

Planeta Mercur avansează în Săgetător, casa a doua, până pe 9 ianuarie. Folosiţi acest timp pentru a face ordine în actele financiare şi a distrage documentele de care nu mai aveţi nevoie. După aceea întocmiţi un buget pentru anul 2012. Fundamentaţi-l pe bugetul din anul 2011 şi puneţi accentul pe economii, nu pe cheltuieli. Depuneţi la bancă sau investiţi venitul suplimentar, care ar trebui să vă sosească în a doua jumătate a anului.

Turbulenţe planetare.

Cel puţin o relaţie de prietenie va fi agitată, când planeta Marte va călători retrograd în Fecioară, casa a unsprezecea, între 24 ianuarie şi 14 aprilie. Aceeaşi agitaţie poate afecta orice acţiune de grup în care sunteţi implicat. Fiţi mai cu seamă prudent în cazul proiectelor asociate activităţii profesionale. Retrageţi-vă, oricât de mult aţi dori să preluaţi controlul, chiar dacă simţiţi că grupul se îndreaptă într-o direcţie greşită. Orice altă atitudine poate avea repercusiuni nedorite. Pe alt nivel, reflectaţi la poziţia pe care o ocupaţi, la ce doriţi de la ea şi apreciaţi dacă este locul cel mai bun pentru dumneavoastră.
Zile favorabile: 3,4, 8, 12, 13, 21, 25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Ianuarie 2012

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI