Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iunie 2012

Bucuraţi-vă de ultimele zece zile petrecute de planeta Jupiter în Taur, casa a şaptea, a relaţiilor. Nu aveţi nevoie de motive suplimentare pentru a sărbători apropierea de partenerul de viaţă şi a le spune tuturor celor dragi cât de importanţi sunt pentru dumneavoastră. îmbrăţişaţi-i şi simţiţi căldura pe care o primiţi în schimb de la ei.

Relaţii.

Planeta Marte continuă să avanseze în Fecioară, casa a unsprezecea. Deşi nu este o influenţă majoră, vă va aduce mai aproape de prieteni. Orientaţi-vă spre petrecerea unor seri liniştite, în locuri unde puteţi discuta în mod real, mai ales cu prietenul cel mai bun. Vă vor face mai multă plăcere decât o petrecere zgomotoasă.

Bani şi succes.

Finanţele sunt în centrul atenţiei în luna aceasta, când planeta norocoasă Jupiter intră în Gemeni, casa a opta, pe data de 11 iunie. Veţi beneficia în acelaşi timp de pe urma Lunii pline (eclipsă lunară) din Săgetător, casa a doua, de pe 4 iunie, ca şi de pe urma Lunii noi în Gemeni, de pe 19 iunie. Laolaltă, influenţele acestea au potenţialul de a vă mări contul bancar până la sfârşitul lunii. încercaţi-vă norocul la loterie pe datele de 4 şi 19 iunie.

Turbulenţe planetare.

Veţi simţi efectele aspectului dificil din această lună format între planetele Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn, manifestându-se în casele a treia, a şasea şi a noua. Pe cât posibil evitaţi călătoriile, mai ales în apropierea datelor de 11 şi 29 iunie. Şi fiţi foarte precaut în naveta zilnică, dar şi de fiecare dată când şofaţi. Dacă participaţi la evenimente mondene, mergeţi cu maşina altcuiva sau recurgeţi la serviciile unui şofer profesionist pentru asemenea ocazii. Sunt de asemenea posibile schimbări la locul de muncă, putând să vă afecteze în mod direct sau nu. Nu este momentul potrivit pentru a iniţia acţiuni juridice sau a ajunge într-o situaţie în care ar fi posibil aşa ceva. Fiţi prudent şi protejaţi-vă.
Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI