Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Mai 2012

Avantaje planetare.

în cele două săptămâni care urmează Lunii pline de pe 6 mai din semnul dumneavoastră natal, veţi atrage atenţia multor persoane. Printre ele poate fi cineva care se va dovedi amuleta dumneavoastră norocoasă, deschizându-vă o uşă spre o sursă de bani şi prestigiu. Mai mult decât orice, vă face pur şi simplu plăcere să fiţi alături de oameni, mai ales de cei mai apropiaţi.

Relaţii.

Pe lângă Luna plină, care vă încurajează spre contactele cu alţii, veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu aproape toată lumea când planeta Mercur tranzitează Taurul, între 10 şi 24 mai. Această influenţă planetară ar putea aduce în a treia săptămână din mai veşti incitante care merită sărbătorite. Cuplurilor le vor fi reamintite toate motivele pentru care s-au îndrăgostit, totuşi păstraţi rezerva dacă doriţi să duceţi o relaţie sentimentală la nivelul următor. Cu planeta Venus retrogradă între 16 mai şi 28 iunie, vă puteţi răzgândi la sfârşitul lui iunie sau în iulie. Dacă planificaţi o nuntă, evitaţi această perioadă.

Bani şi succes.

în ciuda planetei Venus retrograde, Luna nouă din Gemeni, casa a opta, de pe 21 mai, are potenţial important pentru un câştig financiar. Dumneavoastră sau partenerul de viaţă aţi putea beneficia de o creştere salarială frumoasă sau aţi putea primi o moştenire neaşteptată. Statutul lui Venus poate indica totuşi o întârziere în primirea fondurilor. Nu împărtăşiţi secrete colegilor de muncă în prima săptămână a lunii.

Turbulenţe planetare.

Finanţele necesită multă atenţie când planeta Venus călătoreşte retrograd în Gemeni între 16 mai şi 28 iunie. Achitaţi-vă facturile devreme, confirmaţi plăţile şi fiţi prudent cu investiţiile. Nu este momentul prielnic pentru a solicita un împrumut, a semna documente sau a intra într-un parteneriat. Convingeţi-vă că proprietăţile şi bunurile vă sunt bine asigurate. Dacă trebuie să revendicaţi o asigurare pentru un obiect valoros pe care l-aţi pierdut, soluţionarea poate fi întârziată.
Zile favorabile: 1, 6, 10, 13, 14, 18, 19, 24, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI