Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

în ciuda efectelor planetei Mercur în mers retrograd, veţi fi un timp în centrul atenţiei, mulţumită Lunii noi (eclipsă solară) în semnul dumneavoastră natal, pe 13 noiembrie. Folosiţi zilele dintre Luna nouă şi data de 27 noiembrie, când Mercur îşi reia mersul direct, pentru a reflecta asupra ultimelor douăsprezece luni şi asupra a ceea ce doriţi să realizaţi în anul următor. Astfel, la sfârşitul lunii veţi fi pregătit de acţiune, gata să vă afirmaţi personalitatea.

Relaţii.

Unele relaţii beneficiază de pe urma prezenţei planetei Marte în Capricorn, casa a treia, începând cu data de 17 noiembrie. Altele însă necesită o abordare atentă. Evitaţi subiectele delicate pe datele de 3 şi 23 noiembrie, mai ales cu colegii de muncă şi fraţii/surorile, iar ziua următoare va fi un moment bun dacă trebuie să prezentaţi cuiva o idee, cu insistenţă, dar într-un mod plăcut.

Bani şi succes.

Venitul dumneavoastră sau al partenerului de viaţă ar putea avea de câştigat de pe urma Lunii pline (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a opta, de pe 28 noiembrie. Folosiţi energia lunară şi pentru a întocmi un buget ferm pentru sărbători, cu limite stricte, chiar dacă vă puteţi permite mai mult. Veţi constata că este surprinzător de uşor, fiindcă veţi fi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur intră pentru ultima dată anul acesta în mers retrograd, între 7 şi 27 noiembrie. Din Săgetător, casa a doua, se retrage în semnul dumneavoastră natal pe data de 14 noiembrie, înainte de a-şi relua mersul direct pe 27 noiembrie. Cât timp Mercur se află în Săgetător, vor apărea încurcături în chestiunile băneşti, aşa încât aveţi grijă să verificaţi extrasele de cont şi apoi să vă îngrijiţi ca toate plăţile să fie făcute la timp. Evitaţi achiziţiile importante, solicitarea de credite şi semnarea de contracte. Fiţi pregătit de frustrări ocazionale, când Mercur se va afla în semnul dumneavoastră natal. Planurile personale nu se vor derula aşa cum v-aţi fi aşteptat, iar altele se vor tărăgăna. Lecţia desprinsă de aici se referă la răbdare.
Zile favorabile: 4, 8, 20, 21, 22, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI