Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa socială beneficiază de pe urma prezenţei planetei Venus în Fecioară, casa a unsprezecea, între 3 şi 28 octombrie. Luaţi legătura cu prietenii şi plănuiţi ieşiri în oraş, ocazii cu care puteţi face cunoştinţe noi. Este o perioadă excelentă pentru a vă mări cercul de relaţii, atât cu ocazia evenimentelor sociale, cât şi prin intermediul unui proiect comunitar sau al unei organizaţii.

Relaţii.

Luna plină din Taur, casa a şaptea, de pe 29 octombrie, vă încurajează să fiţi deschis faţă de oameni şi să petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. Aşa încât, chiar dacă sunteţi foarte prins în propriile activităţi, faceţi efortul de a fi alături de partener şi de alte persoane dragi. La începutul lunii, planificaţi o seară romantică în doi în jurul zilei de 8 octombrie, care este o dată bună şi pentru a primi prieteni acasă.

Bani şi succes.

Pregătiţi-vă să investiţi mai multă energie pentru câştigul bănesc după ce planeta Marte va intra în Săgetător, casa a doua, pe 7 octombrie. Ocazii favorabile pot să apară în jurul datei de 16 octombrie. în schimb, în preajma datei de 28 octombrie veţi fi mânat de impulsul de a cheltui. Nu uitaţi de bugetul stabilit. Evitaţi cumpărăturile pe data de 7 octombrie. O afacere aparent profitabilă se poate dovedi de valoare slabă şi o lecţie costisitoare.

Turbulenţe planetare.

Ziua de 5 octombrie este importantă întrucât reprezintă data când planeta Saturn soseşte în semnul dumneavoastră natal, unde va rămâne în următorii doi ani şi jumătate. Nu este o conjunctură potrivită pentru întreprinderi noi, ci dimpotrivă, un moment pentru a reflecta asupra realizărilor personale ca prim pas în pregătirea pentru viitor. Regretele fac şi ele parte din procesul acesta, dar nu insistaţi prea mult asupra lor. Mai bine învăţaţi din ele. Faceţi din somn o prioritate atâta timp planeta Saturn se află aici şi învăţaţi când este cazul să vă opriţi. Nu vă supuneţi unor eforturi excesive.
Zile favorabile: 2, 3, 8, 12, 16, 21, 24, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI