Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Al şaselea simţ vă va fi extrem de activ începând cu data de 17 septembrie, când planeta Mercur se va afla în Balanţă, casa a douăsprezecea. Aceasta vă poate ajuta să simţiţi ce se petrece la locul de muncă şi în acelaşi timp vă va oferi acces la informaţii confidenţiale. La alt nivel, puteţi folosi acest interval pentru meditaţie sau activităţi liniştite, care pot fi factori excelenţi pentru îndepărtarea stresului. Visele se pot dovedi intuitive.

Relaţii.

Prietenii şi socializarea vă pot ajuta de asemenea să scăpaţi de stres luna aceasta, deoarece atât Soarele, cât şi Mercur petrec o parte din lună în Fecioară, zodie în care se formează şi faza de Lună nouă pe 16 septembrie. întrucât această energie este focalizată asupra casei a unsprezecea, vă veţi bucura de asemenea de ieşirile în grup. Fiţi totuşi pretenţios în privinţa celor cu care vă întâlniţi. Cine n-a fost tocmai un prieten adevărat în trecut probabil că nu va fi nici luna aceasta.

Bani şi succes.

Aspectele planetare din luna aceasta favorizează stabilitatea financiară şi v-ar putea aduce un venit suplimentar, care ar putea proveni dintr-o sursă neaşteptată, o investiţie sau o creştere a câştigurilor partenerului de viaţă. Nu este totuşi luna potrivită pentru achiziţii majore sau solicitări de împrumuturi.

Turbulenţe planetare.

Se prevăd schimbări la locul de muncă, atunci când planetele Uranus şi Pluton vor fi din nou în cuadratură luna aceasta. Primele semne a ceea ce se întrevede la orizont vor apărea la câteva zile după formarea aspectului exact, pe 19 septembrie. Dificultăţile vor fi cel mai vădite când Luna plină din Berbec, de pe 30 septembrie, va activa ambele planete. Sunt posibile şi probleme cu colegii de muncă, iar alte schimbări pot implica restructurări sau reduceri de personal. Chiar dacă nu vă afectează direct, v-ar putea schimba sfera activităţii profesionale. Fiţi foarte atent pe toată durata lunii la naveta zilnică.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 9, 13, 15, 21, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI