Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Taur- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Perioadă plină de evenimente. Aveţi planuri măreţe: să negociaţi, să demaraţi o construcţie ori să obţineţi o sumă de bani pentru a o finaliza. Venus vă dă suportul celor dragi, înţelegere şi o poftă nebună de iubire şi seri romantice. Mercur susţine contractele, negoţul, intelectul, inspiraţia şi vă dă şansa să călătoriţi. Marte vă îndrăgosteşte, dar numai dacă o doriţi. Soarele vă potenţează bugetul, dacă sunteţi o persoană activă, orientată.
Reperele succesului
Zile favorabile: 25 mai, 5,10,19 iunie
Zile dificile: 23, 31 mai, 7,14 iunie
Interese prioritare: consolidarea stării materiale, orice fel de plăceri, relaţii necomplicate
Talismanul lunii: cacholong
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Toată luna zodiacală vă veţi concentra în special asupra propriei persoane. Insă acest lucru nu vă va afecta relaţia cu iubitul. 25 mai e o zi excelentă pentru o întîlnire – ar fi bine să o începeţi în mijlocul unui grup de prieteni, de unde vă veţi retrage mai tîrziu pe neobservate. Pe parcursul întregii decade există o oarecare opoziţie între interesele dvs. şi ale lui – încercaţi să nu vă certaţi cu el, ci să găsiţi soluţii de compromis, între 1 şi 10 iunie. Certurile dispar şi relaţia va deveni mai armonioasă. Perioadă este favorabilă pentru viaţa intimă. Analizaţi-vă dorinţele, căutaţi ceva nou, experimentaţi. 8 şi 9 iunie sînt zile potrivite pentru întîlniri romantice: petreceţi acest timp în doi, bucuraţi-vă să fiţi împreună, între 11 şi 21 iunie. 12 iunie e o zi dificilă, pot apărea din nou neînţelegeri. Doriţi să vă consolidaţi autoritatea, ceea ce îl deranjează şi îl enervează pe partener. E bine să nu începeţi discuţii pe teme delicate, ci să vă petreceţi ziua separat, ocupîndu-vă fiecare de treburile sale. Pe 13 iunie profitaţi de posibilitatea de a ajunge la o înţelegere fără a vă certa. 15 iunie este o zi favorabilă pentru viaţa intimă. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Mergeţi la un local unde puteţi bea o ciocolată caldă bună sau puneţi-vă la bătaie talentul culinar şi pregătiţi-o acasă. Răsfăţaţi-vă cu cîte o ceaşcă de ciocolată fierbinte şi atmosfera întîlnirii se va încălzi ca prin farmec.

Familie

În casa dvs. totul e liniştit şi armonios, nimic nu prevesteşte furtuni. Dar în această lună pot creşte cheltuielile pentru casă şi nevoile familiei. Insă aceste cheltuieli nu vor depăşi posibilităţile dvs. E posibil ca părinţii să aibă nevoie de ajutor financiar. În relaţiile cu celelalte rude înţelegerea este deplină. Pe 6 sau 7 iunie îi puteţi invita pe cei dragi la dvs. la masă sau puteţi merge la părinţi, aceste zile sînt cele mai potrivite pentru aşa ceva. Pe 8-9 iunie acordaţi neapărat mai mult timp copilului. El are nevoie de mai multă atenţie din partea dvs., de laude, de participarea dvs. la activităţile sale creative sau la jocuri.Pentru rezolvarea problemelor de cuplu alegeţi ziua îi 15 iunie.
Sănătate şi energie
În perioada Gemenilor metodele de îmbunătăţire a sănătăţii sunt mai eficiente. Faceţi sport, iar pe 2 iunie vă puteţi revizui regimul alimentar, renunţînd la obiceiurile nocive. După 10 iunie puteţi alege dieta potrivită. Pe 11 iunie o vizită la medic, dacă este necesar, va avea rezultate pozitive. Nu vă consumaţi din orice şi toate se vor aranja de la sine. ALIMENTUL LUNII. Conopida – din ea se pot prepara multe mîncăruri gustoase şi hrănitoare.
Timp liber
Sunt bine-venite orice fel de călătorii, în special în scop educativ. Dacă porniţi într-o călătorie îndepărtată pe 21 mai sau pe 18 iunie, veţi avea parte de impresii de neuitat. Zilele de 27-29 mai e bine să le petreceţi în singurătate. Vă veţi relaxa şi starea de spirit vi se va îmbunătăţi. Pe 4 iunie evitaţi mijloacele de transport, e mai bine să mergeţi pe jos. Ziua de 5 iunie dedicaţi-o unei activităţi instructive, de exemplu, mergeţi împreună cu prietenii într-o excursie prin oraşul dvs. Păstraţi 8 şi 9 iunie numai pentru întîlniri romantice şi creativitate. Zilele de 19-20 iunie e de dorit să le petreceţi în compania unor prieteni vechi şi de încredere. SURSA DE ENERGIE. Un parc frumos amenajat cu o grădină japoneză, cu un pîrîu sau cu un lac.
Bani şi carieră
Per total, în momentul de faţă astrele sînt deosebit de favorabile în aspectele financiare. De aceea ar fi cazul să vă gîndiţi serios la veniturile dvs. însă nu e recomandabil să faceţi prea multe economii sau să daţi dovadă de lăcomie. În general e bine să evitaţi cultul banilor. Pe 2 iunie, în ziua eclipsei de Soare, va fi luată o decizie financiară importantă. Fiţi atentă şi precaută cu banii! Însă dacă veţi pierde o posibilitate de cîştig sau o sumă importantă de bani, nu disperaţi: totul va reveni la normal, iar cu timpul veţi primi cu mult mai mult. La serviciu vi se cere în continuare răbdare şi hărnicie. Pe 10-11 iunie evitaţi disputele cu colegii şi şefii. ACHIZIŢIA LUNII. Un ruj de buze de o culoare strălucitoare, de vară, asortat cu toaleta preferată.
Cheia succesului
Tot ce începeţi acum va fi încununat de succes. Trebuie să fiţi independentă, liberă, să ştiţi să riscaţi, şi norocul vă va surîde cu siguranţă. Cu cît veţi înveşti mai multe eforturi în atingerea scopurilor, cu atît se va face mai simţit sprijinul Destinului.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI