Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Sextilul Soare-Jupiter vă susţine în toate. Un plus de noroc, inspiraţie, oportunităţi… Relaţii influente vă deschid porţi spre afirmare: un job mai bun, o colaborare, o şcoală care să vă recalibreze la nevoile actuale ale societăţii, dar trebuie să vă rezolvaţi problemele presante. Nu veţi întâlni curând asemenea aspecte astrale favorabile: profitaţi din plin de ele! Lăsaţi vacanţă pentru mai târziu: acum puteţi câştiga ceva bani în plus pentru ea.
Reperele succesului
Zile favorabile: 25 iunie, 5,10, 20 iulie
Zile dificile: 22, 30 iunie, 7,14, 22 iulie
Interese prioritare: comunicare cu cei dragi, lectură, plimbări în afara oraşului
Talismanul lunii: heliotrop
Dragoste şi sex

Între 22 şi 30 iunie. O decadă norocoasă. Influenţa lui Jupiter vă consolidează autoritatea, iar partenerul acordă mai multă atenţie opiniilor dvs. Relaţia cu iubitul trebuie construită pe dragoste şi înţelegere reciprocă. 26 iunie e o zi minunată pentru a-i dărui bucurie celui drag. Pe 27 iunie sunt posibile neînţelegeri cauzate de irascibilitatea dvs. Pe 29-30 iunie va fi mai bine să renunţaţi la ambiţii şi să vă asumaţi rolul de observator, între 1 şi 10 iulie. O perioadă favorabilă, deşi pot apărea unele dificultăţi. Întâlnirea romantică din 5-6 iulie va fi de neuitat. În aceste zile trebuie evitate disputele cu iubitul. Nu insistaţi să vă impuneţi opiniile, va fi foarte greu să găsiţi un limbaj comun, căci opoziţia va fi foarte puternică. 9 şi 10 iulie sunt zile favorabile pentru a discuta pe teme importante. Totul se va termina aşa cum doriţi dvs. Între 11 şi 22 iulie. 12-13 iulie sunt cele mai potrivite zile pentru viaţa intimă. Tensiunile din relaţia cu iubitul scad şi vă puteţi relaxa. Vă aşteaptă momente plăcute de comunicare pe parcursul întregii decade. Puneţi accentul pe valorile spirituale şi pe interesele comune cu partenerul. Pe 19-20 iulie va fi util să vă întâlniţi cu prietenii comuni, care vor aduce o undă de prospeţime în relaţia cu iubitul. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Oriunde ar fi, e în puterea dvs. să organizaţi o atmosferă caldă. Zâmbetul deschis şi cuvintele frumoase pot fi arme magice, cu ajutorul cărora veţi cuceri inima alesului dvs. Dacă îl invitaţi la dvs., pregătiţi o cină gustoasă.

Familie

Dedicaţi această perioadă contactelor cu rudele. Părinţii, fraţii şi surorile se vor bucura mult dacă îi veţi vizita în zilele dvs. libere. E momentul potrivit să vă îmbunătăţiţi relaţia cu cei dragi. Eclipsa de Soare de pe 1 iulie va creşte nevoia de a vă lămuri în privinţa unei situaţii încurcate cu cei din jur, dar o veţi scoate la capăt. Din 2 iulie cresc cheltuielile pentru întreţinerea căminului. Pe 3-4 iulie e bine să vă întâlniţi cu părinţii şi să-i ajutaţi. Petreceţi mai mult timp cu copiii pe 5-6 iulie, discutaţi cu ei, citiţi-le sau pur şi simplu jucaţi-vă. La sfârşitul lunii vor fi reuşite toate achiziţiile pentru casă.
Sănătate şi energie
Aveţi tot mai multă forţă vitală, dar nu înseamnă că vă puteţi neglija sănătatea. Afluxul de energie vă impulsionează să vă apucaţi în sfârşit de metode de prevenţie ori de un tratament, în special dacă suferiţi de afecţiuni cronice. 7 şi 8 iulie sunt zile dificile, când pot apărea probleme de sănătate: încercaţi să evitaţi suprasolicitările fizice şi nervoase. ALIMENTUL LUNII. Fulgii de ovăz reprezintă un prieten minunat pentru pielea şi digestia dvs.
Timp liber
Vă doriţi libertate şi sunteţi dispusă să mergeţi până la capătul pământului în căutare de aventuri şi senzaţii tari. Însă zilele de 24-25 iunie e mai bine să le dedicaţi meditaţiei şi relaxării în singurătate. Faceţi-vă planuri pentru 26 iunie, aveţi toate şansele să le realizaţi. 1-2 iulie sunt zile potrivite pentru relaxare în afara oraşului – o drumeţie, un picnic -, însă fără să mergeţi prea departe. Practic întreaga lună zodiacală e favorabilă călătoriilor scurte, studiului, lecturii, obţinerii de noi cunoştinţe. Activităţile care implică creativitate şi distracţiile planificaţi-le pentru 3-4 iulie. Pentru a pleca într-o călătorie îndepărtată alegeţi ziua de 15 iulie. SURSA DE ENERGIE. Un mic restaurant chinezesc – exotic, neobişnuit, cu mâncare gustoasă, apetisantă şi chiar sănătoasă.
Bani şi carieră
Energiile lui Marte şi ale lui Venus sunt favorabile: veţi reuşi să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Nu uitaţi însă că trebuie să trăiţi în prezent, să nu vă prea agăţaţi de bani, să vă păstraţi calmul, să fiţi în miezul evenimentelor şi să acceptaţi tot ce se întâmplă – aceasta este alegerea cea mai bună în această perioadă. Pe 28-30 iunie, înainte de eclipsa de Soare, restituiţi-vă toate datoriile, rezolvaţi problemele financiare vechi, ca să nu vă întoarceţi la ele mai târziu. La muncă treburile merg acceptabil, dar trebuie să vă păstraţi vigilenţa, pentru că responsabilitatea dvs. este mult prea mare. ACHIZIŢIA LUNII. Un obiect care vă este necesar în exercitarea profesiei.
Cheia succesului
Această lună zodiacală va fi pentru dvs. plină de succese. În prima jumătate norocul vă surâde în problemele financiare şi personale, iar în a doua vă merge bine în realizarea de noi contacte, care vă vor fi de mare folos în viitor.

Horoscop Urania Lunar-Taur 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI