Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2013

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: întâmpinaţi cu bucurie Luna Nouă de pe 10 aprilie din Berbec, care vă aspectează casa a douăsprezecea, a regenerării de sine. Universul vă oferă un indiciu că trebuie să dedicaţi mai mult timp propriei persoane. De asemenea, este o perioadă ideală pentru a petrece momente memorabile în compania partenerului de viaţă, deoarece Venus tranzitează acelaşi sector până pe 14, când e posibil să daţi peste o comoară, fie într-o debara, fie la un târg de vechituri.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: După data de 20, nivelul energetic va cunoaşte un impuls de la Marte, care se află în zodia dumneavoastră natală, dar odată cu el apare şi tendinţa de suprasolicitare, atât a propriei persoane, cât şi a altora. Un plus de hotărâre este un lucru pozitiv, dar dacă vă aşteptaţi ca toată lumea să respecte programul dumneavoastră solicitant, puteţi ajunge la tot felul de controverse. Gândiţi-vă la acest lucru înainte de data de 20, astfel încât să puteţi face un pas înapoi atunci când va fi nevoie.

<

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Venus, planeta care guvernează Taurul, intră pe 15 aprilie în semnul dumneavoastră natal, aducând cu ea dorinţa de confort maxim şi de lux. Dacă vă veţi lăsa în voia ei, această influenţă va avea un impact negativ asupra bugetului, deoarece veţi dori să cumpăraţi produse de cea mai bună calitate, care sunt şi scumpe. Folosiţi-vă de mentalitatea dumneavoastră cumpătată şi căutaţi chilipiruri în raioanele de haine şi decoraţiuni interioare.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Atunci când Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a şaptea, va intra în conflict cu mai multe planete, o neînţelegere poate afecta o relaţie apropiată. De asemenea, este posibil să aveţi o întâlnire nedorită cu o persoană din trecut sau să preluaţi îngrijirea unei rude în vârstă. Ţineţi-vă cumpătul şi luaţi în considerare atât sursa, cât şi circumstanţele.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6, 7, 8, 12, 17, 20, 22, 26, 29
Zile nefavorabile: 2, 4, 9, 16, 21, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI