Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ August 2012

Avantaje planetare.

Viaţa casnică este la cote maxime, mai ales după ce planeta Mercur îşi reia mersul direct în Leu, casa a patra, pe 8 august. Ea este urmată de Luna nouă în acelaşi semn zodiacal pe 17 august. Puteţi folosi toată această energie pozitivă pentru a vă îmbunătăţi locuinţa sau a redecora o cameră. Mintea dumneavoastră chibzuită şi aspectele planetare vă vor ajuta să vă maximizaţi bugetul.

Relaţii.

în luna aceasta sunt două aspecte de Lună plină; al doilea este pe 31 august şi vă evidenţiază casa a unsprezecea. Prânzurile, excursiile şi evenimentele sociale cu prietenii constituie un mod excelent de a vă încheia vara, înainte de a intra în septembrie. Alegeţi totuşi cu grijă prietenii pe care-i veţi vedea, fiindcă unii vor profita de generozitatea dumneavoastră, aşteptându-se să achitaţi nota de plată.

Bani şi succes.

August începe cu un aspect de Lună plină pe data de 2, care vă oferă potenţialul de a atrage atenţia oriunde v-aţi duce. Plasată în Vărsător, casa a zecea, şi formând un aspect benefic cu Jupiter, energia lunară v-ar putea aduce recunoaştere şi o frumoasă creştere salarială. Veţi observa de asemenea că nişte ani de muncă suplimentară susţinută încep să-şi arate beneficiile şi că eforturile dumneavoastră sunt cu adevărat apreciate. Bucuraţi-vă de sporirea bunei păreri faţă de propria dumneavoastră persoană, când sărbătoriţi alături de cei dragi.

Turbulenţe planetare.

Dificultăţi în domeniul relaţiilor şi probleme de natură mecanică ar putea reapărea luna aceasta după ce Venus intră în Rac pe 7 august. Fiţi atent în privinţa lor la jumătatea lunii, când pot de asemenea apărea probleme în călătorii. Acelaşi cadru temporal poate aduce o creştere a stresului şi a frustrărilor la locul de muncă. Relaxaţi-vă printr-o plimbare în timpul pauzei de prânz, astfel încât să puteţi avea o perspectivă nouă.

Zile favorabile: 3,4, 8, 9, 14, 18, 19,22, 27

Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 15, 20,21,26, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI