Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iulie 2012

Avantaje planetare.

Norocul este alături de dumneavoastră, deoarece Venus şi Jupiter în Gemeni, casa a doua, formează aspecte favorabile în luna aceasta. în jurul datei de 21 iulie aţi putea găsi un lucru de valoare. Examinaţi consignaţiile şi magazinele second-hand şi căutaţi prin casă după obiecte favorite din copilărie sau apreciate de colecţionari, care pot să fi crescut în valoare de-a lungul anilor.

Relaţii.

Perioada retrogradă a lui Mercur dintre 15 iulie şi 8 august poate submina viaţa de familie cu neînţelegeri şi încurcături. Verificaţi de două ori programările şi prevedeţi-vă timp pentru a vă clarifica gândurile şi vorbele. Efectul se va revărsa probabil în activitatea profesională, unde confuziile pot cauza dificultăţi cu un şef sau cu un coleg. Momentul este însă potrivit pentru a reexamina planuri familiale şi casnice întocmite anterior, pentru a vă asigura că toţi continuă să fie de acord cu ele.

Bani şi succes.

Planeta Marte pătrunde pe 3 iulie în Balanţă, casa a şasea. Odată cu ea se instalează un ritm mai alert la locul de muncă, ce vă poate determina să neglijaţi unele detalii. Verificaţi cu atenţie tot ce lucraţi, căutând erorile. Fiţi mai ales precaut pe 17 şi 18 iulie, când vă puteţi trezi prins în mijlocul unei dispute pentru putere şi presat să vă alăturaţi uneia dintre tabere. Păstraţi-vă neutralitatea şi lăsaţi-i pe alţii să-şi rezolve propriile probleme.

Turbulenţe planetare.

Călătoriile continuă să nu fie recomandate, deoarece Luna plină din Capricorn, casa a noua, de pe 3 iulie, activează aspecte planetare dificile. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Luna nouă din Rac, casa a treia, de pe 19 iulie, care poate determina întârzieri şi anulări. Luna nouă poate aduce şi nevoia reparării unui vehicul. Nu ignoraţi o problemă suspectată, deoarece se va înrăutăţi.

Zile favorabile: 7, 8, 11, 12, 21, 26, 27

Zile nefavorabile: 9, 17, 18,24, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Taur eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI