Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Martie 2012

Avantaje planetare.

Acesta este un moment special al anului, deoarece Venus, planeta care vă guvernează semnul natal, va fi în zodia dumneavoastră după 5 martie. Pe lângă creşterea puterii de atracţie personală, veţi beneficia de un nivel suplimentar de şarm şi charismă care vă poate aduce în cale oameni şi evenimente pozitive. Este de asemenea un moment foarte bun pentru a vă răsplăti cu o zi petrecută într-un complex balneoclimateric, pentru a merge la masaj sau pentru a adopta o coafură sau un machiaj nou.

Relaţii.

Intervalul este perfect, deoarece cu Venus în zodia dumneavoastră şi cu Luna plină în Fecioară, casa a cincea, pe 8 martie, veţi dori să ieşiţi din casă şi să socializaţi. Alăturaţi-vă prietenilor la mijlocul lunii într-un restaurant favorit, pentru cină sau pentru petrecerea nopţii, şi puneţi-vă la curent cu cele mai recente veşti şi activităţi. La începutul şi la sfârşitul lui martie, încercaţi totuşi să evitaţi discuţiile cu rudele.

Bani şi succes.

. Folosiţi-vă de aspectele planetare favorabile din luna aceasta. Preluaţi iniţiativa de a vă extinde investiţiile şi a vă îmbunătăţi abilitatea gestionării banilor. Alegeţi site-uri Web de încredere, cu informaţii obiective, nu pe cele sponsorizate de diverse companii. în felul acesta puteţi să învăţaţi şi să vă formaţi propriile opinii despre modul cel mai bun prin care să vă maximizaţi resursele.

Turbulenţe planetare.

în luna aceasta viaţa va avea un ritm de derulare mai lent. Nu este rău, totuşi va trebui să contracaraţi frustrarea ce poate însoţi intrarea lui Mercur în mişcare retrogradă pe 12 martie. Deoarece Mercur retrograd se află în Berbec, casa a douăsprezecea, acelaşi semn ca al Lunii noi de pe 22 martie, este o conjunctură potrivită pentru a vă linişti mintea prin meditaţie sau în momentele de calm. Aceasta vă va ajuta să vă activaţi al şaselea simţ, conducându-vă la intuiţii noi despre viaţă şi persoana dumneavoastră.

Zile favorabile: 3, 7, 11, 12, 16, 18, 21,25, 26

Zile nefavorabile: 1, 5, 9, 13, 15, 22, 27, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Taur eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI