Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Veţi găsi inspiraţie în cuvintele altor oameni, care vor aprecia acelaşi lucru din partea dumneavoastră. La fel de uşor îi veţi putea motiva pe alţii, mai ales colegi de muncă şi prieteni, cu optimismul dumneavoastră entuziast. Puteţi de asemenea să fiţi o influenţă constantă în mijlocul haosului cotidian, când Venus tranzitează Scorpionul începând cu data de 21 noiembrie.

Relaţii.

în ciuda mersului retrograd al planetei Mercur între 7 şi 27 noiembrie, relaţiile vor fi la un moment de apogeu când Luna nouă (eclipsă lunară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie, îi conferă energie casei a şaptea. Aceasta ar putea atrage angajamente ferme pentru unele cupluri. Veţi crea de asemenea amintiri plăcute cu prietenii, iar oamenii vor fi în general entuziaşti şi gata să dea o mână de ajutor. Pot apărea totuşi probleme cu cineva aflat departe, posibil o rudă prin alianţă. Fiţi răbdător şi gândiţi chibzuit.

Bani şi succes.

Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a doua, de pe 28 noiembrie, vă poate aduce o creştere salarială sau o primă de sărbători în următoarele două săptămâni. Imboldul de a cheltui va reveni însă din cauza influenţei lui Jupiter. Cheltuiţi banii dacă-i aveţi şi când îi primiţi, dar mai întâi economisiţi o parte din ei.

Turbulenţe planetare.

Puteţi deveni frustrat când planeta Mercur devine retrogradă pe 7 noiembrie în Săgetător, casa a opta, înainte de a se retrage în Scorpion (casa a şaptea). Aceasta determină o predispoziţie spre încurcături şi neînţelegeri în problemele financiare şi în relaţii. Verificaţi facturile, căutând posibile erori, şi asiguraţi-vă că plăţile au fost într-adevăr încasate. Ca şi în cazul lunii anterioare, nu este momentul cel mai potrivit pentru a solicita un împrumut sau pentru a semna un contract. Clarificaţi-vă gândurile şi cuvintele. Nu presupuneţi că interlocutorul ştie la ce vă referiţi.

Zile favorabile: 4, 8,20, 21, 22, 27

Zile nefavorabile: 3, 5, 10, 16, 18, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI