Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Veţi găsi inspiraţie în cuvintele altor oameni, care vor aprecia acelaşi lucru din partea dumneavoastră. La fel de uşor îi veţi putea motiva pe alţii, mai ales colegi de muncă şi prieteni, cu optimismul dumneavoastră entuziast. Puteţi de asemenea să fiţi o influenţă constantă în mijlocul haosului cotidian, când Venus tranzitează Scorpionul începând cu data de 21 noiembrie.

Relaţii.

în ciuda mersului retrograd al planetei Mercur între 7 şi 27 noiembrie, relaţiile vor fi la un moment de apogeu când Luna nouă (eclipsă lunară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie, îi conferă energie casei a şaptea. Aceasta ar putea atrage angajamente ferme pentru unele cupluri. Veţi crea de asemenea amintiri plăcute cu prietenii, iar oamenii vor fi în general entuziaşti şi gata să dea o mână de ajutor. Pot apărea totuşi probleme cu cineva aflat departe, posibil o rudă prin alianţă. Fiţi răbdător şi gândiţi chibzuit.

Bani şi succes.

Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a doua, de pe 28 noiembrie, vă poate aduce o creştere salarială sau o primă de sărbători în următoarele două săptămâni. Imboldul de a cheltui va reveni însă din cauza influenţei lui Jupiter. Cheltuiţi banii dacă-i aveţi şi când îi primiţi, dar mai întâi economisiţi o parte din ei.

Turbulenţe planetare.

Puteţi deveni frustrat când planeta Mercur devine retrogradă pe 7 noiembrie în Săgetător, casa a opta, înainte de a se retrage în Scorpion (casa a şaptea). Aceasta determină o predispoziţie spre încurcături şi neînţelegeri în problemele financiare şi în relaţii. Verificaţi facturile, căutând posibile erori, şi asiguraţi-vă că plăţile au fost într-adevăr încasate. Ca şi în cazul lunii anterioare, nu este momentul cel mai potrivit pentru a solicita un împrumut sau pentru a semna un contract. Clarificaţi-vă gândurile şi cuvintele. Nu presupuneţi că interlocutorul ştie la ce vă referiţi.

Zile favorabile: 4, 8,20, 21, 22, 27

Zile nefavorabile: 3, 5, 10, 16, 18, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI