Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa socială continuă să vă fie activă în luna aceasta, mulţumită planetei Venus, care intră în Fecioară, casa a cincea, pe 3 octombrie. Ca atare vă puteţi aştepta la şi mai multe momente plăcute alături de prieteni, poate chiar la o călătorie de o zi sau într-un weekend. Prezenţa lui Venus aici este o influenţă creativă încă şi mai bună decât Luna nouă din septembrie. Profitaţi de ea. Începeţi să creaţi mici cadouri de sărbători pentru prieteni şi colegii de muncă.

Relaţii.

în luna aceasta casa a şaptea este locul unei influenţe majore asupra relaţiilor: Saturn intră în Scorpion pe 5 octombrie, unde va rămâne în următorii doi ani şi jumătate. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, această planetă serioasă vă poate consolida parteneriatul. Pentru alţii, va aduce un angajament ferm. Deoarece şi Mercur tranzitează Scorpionul între 5 şi 29 octombrie, veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu persoanele cele mai apropiate, aşa încât folosiţi intervalul acesta pentru discuţii lungi, pe îndelete, care pot întări legăturile.

Bani şi succes.

în luna aceasta focalizarea este asupra muncii, deoarece Luna nouă din Balanţă, de pe 15 octombrie, evidenţiază casa a şasea. Veţi fi foarte ocupat la locul de muncă, dar puteţi face faţă cu uşurinţă tuturor problemelor. Finanţele ar putea beneficia de pe urma prezenţei lui Marte în Săgetător, casa a opta, începând cu data de 7 octombrie. încercaţi să nu cheltuiţi la fel de repede pe cât câştigaţi.

Turbulenţe planetare.

Percepţiile vă pot dirija în direcţie greşită în luna aceasta, mai ales în problemele băneşti. Nu este momentul să faceţi un împrumut, nici chiar pe termen scurt fără dobândă; ori să angajaţi un consilier financiar sau un broker de acţiuni. Dacă totuşi un împrumut este absolut necesar, citiţi cu mare atenţie absolut toate detaliile contractului şi nu vă mulţumiţi să credeţi pe cineva pe cuvânt. Există şanse să găsiţi o clauză ascunsă, care v-ar putea costa.

Zile favorabile: 2, 3, 8, 12, 16, 21, 24, 26, 30

Zile nefavorabile: 1, 7, 9, 11, 14, 20, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI