Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Varsator- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Varsator Lunar

Preocupările legate de amenajarea locuinţei sau de achiziţionarea uneia sunt predispoziţiile astrale ale perioadei. Primiţi vizita unor rude dragi, vă ocupaţi mai mult de relaţia cu mama. Nu vă neglijaţi nici partenerul şi copiii. Uranus rezonează cu Lilith: cariera vă vrea cu o imagine nouă şi cu proiecte foarte îndrăzneţe. Atenţie la ispite de orice fel, vă încearcă şi vă testează fidelitatea. Nu e exclus ca cineva să vă trădeze în dragoste.

Reperele succesului
Zile favorabile: 22 mai, 1,6,14,19 iunie
Zile dificile: 27 mai, 3,10,16 iunie
Interese prioritare: distracţii, romantism, familie
Talismanul lunii: granat

Dragoste şi Sex
Intre 21 şi 31 mai. Acordaţi-i iubitului mai multă atenţie. Dar nu uitaţi nici de propria persoană, folosiţi-vă dreptul de a alege, comunicaţi cu prietenii. 22 mai e o zi favorabilă, inclusiv pentru întâlniri romantice. Pe 23 mai fiţi atentă ce şi cum spuneţi, căci riscaţi să-l ofensaţi pe partener. Pe 30-31 mai evitaţi aglomeraţiile, vă puteţi întâlni acasă. Intre 1 şi 10 iunie. Decada va fi importantă pentru dvs. După eclipsa de Soare din 2 iunie e posibil să luaţi o decizie legată de relaţia romantică. Dacă partenerul nu vă mai atrage, a sosit momentul să vă despărţiţi. Şi chiar dacă relaţia va lua sfârşit din iniţiativa lui, continuaţi-vă viaţa fără regrete. Zilele bogate în evenimente şi noile întâlniri sunt aproape, îndrăgostiţilor zilele de 6-7 iunie le aduc momente de tandreţe, iar pe 9 sunt posibile divergenţe. Intre 11 şi 21 iunie. Pot avea loc întâlniri plăcute şi chiar dacă încă nu promit nimic, ele vă binedispun. Pe 14-16 iunie întâlnirile cu iubitul e bine să aibă loc tot în cercul de prieteni. In ziua eclipsei de Lună, pe 15 iunie, exprimaţi-vă cu mai multă grijă. Sigur că vă doriţi mai multă independenţă. Dar oare merită să vă stricaţi relaţia din acest motiv? ÎNTÂLNIRE ROMANTICA. Strălucirea din ochii dvs. va face ca orice întâlnire să fie deosebită şi îl veţi cuceri cu siguranţă pe admiratorul dvs. Aşa că e suficient să fiţi binedispusă, ca totul să fie minunat. Plimbaţi-vă prin oraş, vizitaţi locurile interesante şi obiectivele turistice.

FamiliePerioada Gemenilor va fi marcată pentru dvs. de o mulţime de treburi casnice plăcute. Puteţi începe o renovare parţială, vă puteţi reamenaja locuinţa. Important este să includeţi în acest proces o scânteie de creativitate şi să vă puneţi în valoare talentele deosebite. Relaţia cu cei dragi va fi armonioasă, veţi reuşi să ajungeţi la înţelegere cu părinţii şi alţi membri ai familiei în privinţa lucrurilor importante pentru dvs. Pe 30 mai adunaţi-vă cu toată familia la masă. Pe 1-3 iunie acordaţi atenţie copiilor, dar nu faceţi presiuni asupra lor. Deveniţi prietenul copilului dvs. – nu-l privaţi de libertatea de autoexprima-re. Cei care se gândesc să înfieze un copil se pot decide asupra acestui aspect după 15 iunie.
Sănătate şi energie
Nu există motive de nelinişte cu privire la sănătate. Iar dacă doriţi să o îmbunătăţiţi, apelaţi la metodele medicinei populare, pentru că tot ce este genial este simplu. Armonia poate fi restabilită practicând yoga. Cea mai potrivită zi pentru a începe un nou ciclu este 5 iunie. Aveţi grijă şi de echilibrul psihic: dacă sunteţi sfâşiată de contradicţii lăuntrice, e momentul potrivit să vă adresaţi unui specialist. ALIMENTUL LUNII. Arahidele – un aliment simplu şi sănătos, ce conţine multe vitamine şi minerale.
Timp liber
Dacă aveţi o casă la ţară, petreceţi-vă acolo weeken-durile – aer curat, linişte – îngrijind grădina şi florile veţi simţi cum vă umpleţi de energie, vă binedis-puneţi şi mai ales cum începeţi să aveţi o atitudine mai simplă faţă de viaţă. Merită să petreceţi mai mult timp alături de prieteni, invitaţi-i la dvs. Perioada favorabilă pentru întâlniri începe după 6 iunie. Persoanele interesante vor deveni musafiri aşteptaţi cu drag în casa dvs. Călătoriile, îndepărtate şi mai puţin îndepărtate, nu sunt de dorit. Dacă totuşi trebuie să plecaţi undeva, măcar aveţi grijă să nu porniţi la drum pe 27-28 mai şi pe 10 iunie. 29 mai este o zi favorabilă pentru începerea călătoriei. SURSA DE ENERGIE. Roata mare din parc, de la înălţimea căreia toate grijile vi se vor părea foarte mici.

Bani si carieră
Situaţia dvs. financiară se stabilizează. Vă gândiţi serios cum să vă asiguraţi un venit bun şi constant. Vă vor fi de folos cunoaşterea limbilor străine sau colaborarea cu parteneri din străinătate. 25 mai e o zi favorabilă pentru cumpărături. în această zi aşteptaţi-vă şi la venituri. Pe 26 mai, dimpotrivă, nu cheltuiţi, ca să nu regretaţi mai târziu. La muncă totul e minunat, vi se propun sarcini interesante şi trebuie să aveţi încredere in forţele proprii. 5 iunie e o zi potrivită pentru comunicarea cu colegii şi contacte cu clienţii, iar discuţia cu şefii despre mărirea salariului planificaţi-o pentru 12-13 iunie. ACHIZIŢIA LUNII. Un toaster – vă asigură buna dispoziţie încă de dimineaţă!

Cheia succesului
Norocul vă însoţeşte mai ales în activităţi legate de casă. E o perioadă favorabilă pentru găsirea unei locuinţe, renovare, amenajare. Puteţi face cumpărături importante pentru casă, lucruri care vă vor bucura şi vor fi indispensabile în gospodărie.

Horoscop Urania Lunar-Varsator 21 Aprilie – 20 Mai 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI