Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Soarele, într-un semn de exaltare pentru dvs., e alături de Mercur, deci reusiţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Venus se apropie de Coada Dragonului, în Casă a V-a: trebuie să fiţi cu ochii pe copii. Marte, intrat aici, predispune la accidente. Apar şi oferte de amor ori trădări pentru cei care au trădat cândva. Jupiter în Taur susţine căminul şi relaţia cu rude apropiate. Aduce şi noroc la bani. Opoziţia Saturn-Uranus vrea vigilenţă sporită la volan.
Reperele succesului
9 Zile favorabile: 29 iunie, 3,12,16 iulie
Zile dificile: 23 iunie, 1, 7,14, 21 iulie
Interese prioritare: sănătate, casă, prieteni
Talismanul lunii: safir deschis la culoare
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. Veţi comunica intens cu iubitul
– Vă întâlniţi, vorbiţi mult la telefon, vă scrieţi mail-uri. Pe 21-22 iunie sunt posibile cunoştinţe, un eveniment neobişnuit, care vă determină să faceţi o alegere importantă. Pentru întâlniri sunt potrivite zilele de 29-30 iunie. Dacă relaţia nu mai merge, pe 30 iunie puteţi pune punct şi nu veţi greşi.
Între 1 şi 10 iulie. Începând cu 2 iulie în relaţia dvs. e numai dragoste şi armonie. Iar talentul de a comunica şi cel de a face compromisuri, pe care vi le conferă Mercur, vă vor ajuta în mod cert să ajungeţi la înţelegere cu jumătatea dvs. 3 iulie este o zi potrivită pentru o discuţie importantă, dar pe 4 comunicarea mai lasă de dorit. Zilele de 5-6 iulie sunt potrivite pentru viaţa intimă.
Între 11 şi 22 iulie. Condiţii excelente pentru o evoluţie pozitivă a relaţiei. Analizaţi cu curaj problemele
– Veţi găsi cu siguranţă o rezolvare fără să vă răniţi reciproc. Pe 17 iulie veţi fi mai capricioasă, dar aveţi grijă să nu exageraţi. Pe 20-21 iulie renunţaţi la stereotipuri: vă veţi împrospăta sentimentele. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Mergeţi în parc, inventaţi o distracţie mai neobişnuită, de exemplu, dăruiţi baloane tuturor celor pe care îi întâlniţi. Sau faceţi baloanele de săpun. Aceste lucruri vă readuc în copilărie, vă binedispun şi vă fac să fiţi mai puţin emotivă şi tensionată.

Familie

În sfârşit veţi reuşi să vă vedeţi visul cu ochii, şi anume să vă îmbunătăţiţi condiţiile de locuit. Poate fi vorba de lărgirea suprafeţei apartamentului, mutat, renovare. Vor fi reuşite achiziţiile importante – mobilă ori aparatură electrocasnică de calitate. Cu alte cuvinte, vă aranjaţi casa pentru multă vreme. Perioada Racului este potrivită pentru a primi oaspeţi. 26 iunie este o zi minunată pentru a vă întâlni cu cei dragi şi a organiza o masă în familie. Trebuie să daţi dovadă de dinamism şi în educaţia copiilor, obişnuiţi-i cu treburile casnice, cu sportul, cu jocurile care implică multă mişcare. În procesul comunicării trataţi-i ca pe nişte egali – fiecare are propria personalitate – şi în felul acesta veţi reuşi să stabiliţi cu ei înţelegerea mult dorită. O zi favorabilă pentru aceasta este 29 iunie.
Sănătate şi energie
În această lună zodiacală împrejurările vă ajută să vă îmbunătăţiţi sănătatea, dacă veţi aborda problema la modul cel mai serios. Pe 1 iulie va trebui să luaţi o decizie şi în niciun caz să nu renunţaţi la ceea ce v-aţi propus. Vor fi eficiente orice metode de tratament. Nu vă temeţi să cereţi ajutorul medicului, rezultatele vor fi pozitive. De modul în care veţi reuşi să vă îmbunătăţiţi tonusul în această perioadă depinde sănătatea dvs. de-a lungul întregului an. ALIMENTUL LUNII. Fasolea – este o sursă valoroasă de proteine vegetale şi de microelemente.
Timp liber
Cel mai bine vă simţiţi acasă, cu familia şi prietenii. Aşa că faceţi invitaţii, planificaţi activităţi distractive, discutaţi pe teme interesante, vizionaţi filme, dar pregătiţi şi gustări delicioase. Călătoriile nu sunt recomandate. Chiar dacă veţi începe să vă pregătiţi pentru un drum lung, împrejurările vă vor împiedica să plecaţi. Pe 7-8 iulie e bine să staţi numai acasă, iar pe 24 iunie şi 22 iulie fiţi atentă când utilizaţi mijloacele de transport. Pe 14-15 iulie acordaţi ceva timp propriei persoane, limitaţi contactele cu cei din jur – acum este important să vă relaxaţi, să vă detaşaţi de grijile şi de agitaţia zilnice. SURSA DE ENERGIE. Un balcon sau o terasă cu flori minunate.
Bani şi carieră
Situaţia financiară se va îmbunătăţi. Veţi simţi în sfârşit pământ ferm sub picioare, chiar veţi fi pregătită să începeţi o afacere proprie. Pentru achiziţii mai importante sunt potrivite zilele de 22 iunie şi 19 iulie. Trebuie să învăţaţi să vă gestionaţi banii: vă va ajuta pe parcursul multor ani. La serviciu totul merge bine. După eclipsa de Soare de pe 1 iulie vor avea loc evenimente interesante. E posibil să vi se propună un nou loc de muncă sau un proiect de perspectivă. Acceptaţi, vă ajută să vă dezvoltaţi în plan profesional. Relaţiile cu şefii sunt echilibrate. Zile bune pentru discuţii cu ei sunt 9 şi 10 iulie. ACHIZIŢIA LUNII. Câteva pene de păun – vă împodobesc locuinţa şi atrag bunăstarea.
Cheia succesului
Evenimentele legate de locuinţă sau terenuri se vor afla sub aripa ocrotitoare a Fortunei. Puteţi fi sigură de rezolvări pozitive în acest domeniu. Vor avea succes toate acţiunile legate de consolidarea sănătăţii, în această privinţă îi veţi ajuta şi pe cei dragi.

Horoscop Urania Lunar-Varsator 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI