Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator 23.07 – 23.08 2011

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2011

Varsator – Previziuni pentru perioada 23.07 – 23.08

Lui Mercur, în Casă a Vll-a, partenerială, i se alătură Soarele: propuneri de colaborări, asocieri profesionale. Asigură o comunicare bună cu jumătatea, vă croiesc drum drept şi fără piedici în călătorii. Să nu uităm că Venus li se aliază şi viaţa devine o simfonie în roz. Relaţiile fragile de iubire scârţâie rău de la conjuncţia Cozii de Dragon cu Marte. Probleme pot apărea în relaţia cu copiii, cauzate de aceeaşi conjuncţie, complet nefavorabilă.
Reperele succesului
• Zile favorabile: 26,30 iulie, 8,12 august
• Zile dificile: 28 iulie, 3,10,17,22 august
• Interese prioritare: relaţia de cuplu, creativitate
• Talismanul lunii: ametrin
Dragoste şi sex

Între 23 iulie şi 2 august. În relaţie apar piedici, e mai bine să amânaţi o vreme întâlnirile romantice. Pe 27 iulie aveţi grijă ce şi cum îi spuneţi partenerului. Acum e mai bine să puneţi accent pe ţelurile şi activităţile comune decât pe dragoste. După 29 iulie, sub influenţa lui Venus, relaţia dvs. va deveni mai puternică. Zilele de 30-31 iulie sunt potrivite pentru a discuta pe cele mai diverse teme. Seara de 2 august petreceţi-o în doi cu iubitul. Între 3 şi 12 august. 3 august e o zi potrivită pentru distracţii şi ieşit în lume. În schimb, nu e potrivită pentru viaţa intimă – pot apărea neînţelegeri majore. Amânaţi pe sfârşitul decadei discutarea laturilor spinoase ale relaţiei dvs., în caz contrar totul se va termina cu supărări de durată. Între 13 şi 23 august. Pentru relaţia de cuplu urmează o perioadă luminoasă, legătura devine cu fiecare zi tot mai puternică. Deşi încă nu e cazul să abordaţi probleme majore – bucuraţi-vă pur şi simplu de zilele fericite. Pe 13-14 august fiţi deschisă, împărtăşiţi-i partenerului emoţiile, sentimentele dvs. – va fi încântat. Şi ţineţi minte că nu merită să vă risipiţi timpul pe supărări. Pe 22 august e mai bine să rămâneţi o vreme în singurătate. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Organizaţi o petrecere cu prietenii şi fiţi dvs. personajul principal. Şi profitând de veselia generală, retrageţi-vă încet într-un colţişor liniştit. Seara va fi cu adevărat interesantă şi o veţi ţine minte pentru multă vreme.

Familie
Veţi avea mai multe griji casnice, dar toate vă vor aduce bucurii. Dacă vreţi să faceţi o renovare, să vă reîmpărţiri locuinţa, să achiziţionaţi mobilă nouă sau aparatură electrocasnică, nu mai amânaţi – acum e momentul potrivit pentru astfel de lucruri, întâlnirile în familie, discuţiile cu părinţii şi alte rude vor avea succes pe 24-25 iulie sau în zilele de 20-21 august. Pe 26 iulie copilul dvs. e posibil să vă facă o surpriză plăcută: va lua cu notă mare un examen dificil sau va ocupa un loc de frunte în întrecerile sportive. În schimb, după 27 iulie încercaţi să nu-i cereţi prea multe copilului, să vă controlaţi izbucnirile emoţionale, să nu-l pedepsiţi prea aspru pentru năzdrăvănii.
Sănătate şi energie
Până pe 4 august vă veţi simţi minunat dacă aveţi grijă la alimentaţia dvs.: consumaţi mai multe legume şi fructe. Pentru a vă menţine un tonus bun, mergeţi mult pe jos, faceţi gimnastică de înviorare, plimbaţi-vă prin parc. După 4 august apare riscul afecţiunilor inflamatoare, al plăgilor tăiate – fiţi foarte precaută. Evitaţi mâncarea de tip fast-food, pentru că vă poate cauza probleme cu stomacul. ALIMENTUL LUNII. Rodia e o sursă de sănătate şi tinereţe: conţine vitamine şi antioxidanţi.
Timp liber
Sunt bine-venite toate formele de odihnă activă: sport, drumeţii, yoga, plimbările la aer curat. Acum e foarte important să petreceţi cât mai puţin timp în încăperi ne aerisite. Călătoriile pot fi mai puţin reuşite decât v-aţi dori, dar dacă aţi hotărât să plecaţi într-o excursie, planificaţi cu grijă toate detaliile: unde veţi locui, cât va dura voiajul, bilete dus-întors. Pe 4 august nu se recomandă să plecaţi la drum lung şi nici pe 18 august (în această zi trebuie evitate toate mijloacele de transport de suprafaţă). Cea mai puţin primejdioasă variantă de odihnă în aceste zile sunt picnicurile în afara oraşului, împreună cu prietenii apropiaţi. SURSA DE ENERGIE. Un loc de unde se vede linia orizontului – faleza mării, vârful unui munte.
Bani şi carieră
În sfârşit în aspectele financiare începe o perioadă luminoasă. Apar noi posibilităţi de câştig pe termen lung. Moment bun pentru a demara o afacere proprie. După 8 august pregătiţi-vă serios pentru negocieri de afaceri, pentru că o greşeală cât de mică le poate transforma într-un eşec. Dacă e posibil, ar fi indicat să amânaţi în general întâlnirile cu partenerii şi să aşteptaţi un timp. Cea mai potrivită zi pentru operaţiuni financiare este 15 august. Şi cumpărăturile vor fi reuşite în această zi – nu vă refuzaţi o asemenea activitate plăcută! Pe 16 august, dimpotrivă, trebuie să evitaţi cheltuielile. ACHIZIŢIA LUNII. Un gel, un spumant, un şampon, un lapte de corp cu aromă delicioasă de fructe – toate vă asigură bună dispoziţie pentru întreaga zi.
Cheia succesului
Nu vă temeţi să le vorbiţi superiorilor despre dorinţele şi scopurile dvs., pentru că puteţi ocupa o poziţie cheie în proiecte de mare perspectivă. Veţi avea noroc în tot ce ţine de serviciu.

Horoscop Urania Lunar-Varsator 23 Iulie – 23 August 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI