Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Timpul petrecut acasă cu familia este favorizat când Luna nouă din Taur, de pe 21 aprilie, pune accent pe casa a patra. In această lună relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă din nou de căminul dumneavoastră confortabil. Amânaţi proiectele mai serioase până în iunie, iar acum împrospătaţi energia din locuinţă, implicându-vă toată familia în curăţenia de primăvară.

Relaţii.

în cel mai potrivit moment de primăvară, planeta Venus intră în Gemeni, casa a cincea, pe 3 aprilie. Umpleţi-vă timpul liber cu activităţi în aer liber, evenimente sociale şi ieşiri cu familia în oraş în ultimele două săptămâni. Dacă veţi planifica în prima jumătate a lunii o activitate distractivă, s-ar putea dovedi foarte costisitoare. Mai bine invitaţi-vă prietenii la o seară neprotocolară pe data de 10 aprilie.

Bani şi succes.

Dificultăţile financiare încep să se rărească după ce planetele Mercur şi Marte îşi reiau mersul direct pe 4, respectiv 14 aprilie. Deşi va mai trece circa o lună până când toate situaţiile vor reveni la normal, veţi simţi că aţi avansat în descâlcirea problemelor apărute în ultimele luni, iar banii vor începe să vă umple buzunarele. E bine să ştiţi asta în prima săptămână integrală din aprilie, când se vor acumula unele frustrări.

Turbulenţe planetare.

Deşi puteţi simţi un puternic imbold de a schimba decorul din cauza Lunii pline din Balanţă, casa a noua, de pe 6 aprilie, nu este momentul potrivit pentru călătorii. Aspecte planetare dificile avertizează asupra unor posibile întârzieri, schimbări de program şi bagaje rătăcite. Mijlocul lunii aprilie poate aduce nevoia unei reparaţii. Căutaţi un mecanic cu recomandări excelente, pentru a nu fi nevoit să repetaţi reparaţia luna viitoare.
Zile favorabile: 1,2, 10, 12, 14, 17, 19, 22, 25, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI