Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Timpul petrecut acasă cu familia este favorizat când Luna nouă din Taur, de pe 21 aprilie, pune accent pe casa a patra. In această lună relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă din nou de căminul dumneavoastră confortabil. Amânaţi proiectele mai serioase până în iunie, iar acum împrospătaţi energia din locuinţă, implicându-vă toată familia în curăţenia de primăvară.

Relaţii.

în cel mai potrivit moment de primăvară, planeta Venus intră în Gemeni, casa a cincea, pe 3 aprilie. Umpleţi-vă timpul liber cu activităţi în aer liber, evenimente sociale şi ieşiri cu familia în oraş în ultimele două săptămâni. Dacă veţi planifica în prima jumătate a lunii o activitate distractivă, s-ar putea dovedi foarte costisitoare. Mai bine invitaţi-vă prietenii la o seară neprotocolară pe data de 10 aprilie.

Bani şi succes.

Dificultăţile financiare încep să se rărească după ce planetele Mercur şi Marte îşi reiau mersul direct pe 4, respectiv 14 aprilie. Deşi va mai trece circa o lună până când toate situaţiile vor reveni la normal, veţi simţi că aţi avansat în descâlcirea problemelor apărute în ultimele luni, iar banii vor începe să vă umple buzunarele. E bine să ştiţi asta în prima săptămână integrală din aprilie, când se vor acumula unele frustrări.

Turbulenţe planetare.

Deşi puteţi simţi un puternic imbold de a schimba decorul din cauza Lunii pline din Balanţă, casa a noua, de pe 6 aprilie, nu este momentul potrivit pentru călătorii. Aspecte planetare dificile avertizează asupra unor posibile întârzieri, schimbări de program şi bagaje rătăcite. Mijlocul lunii aprilie poate aduce nevoia unei reparaţii. Căutaţi un mecanic cu recomandări excelente, pentru a nu fi nevoit să repetaţi reparaţia luna viitoare.
Zile favorabile: 1,2, 10, 12, 14, 17, 19, 22, 25, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI